Nova spletna platforma za razvoj podjetniških skupin

Nova spletna platforma za razvoj podjetniških skupin

Nova spletna platforma za razvoj podjetniških skupin

29. 01. 2014

Z novim letom je začela delovati nova, inovativna spletna platforma za razvoj podjetniških skupin, ki omogoča hitro, učinkovito in interdisciplinarno projektno ekipo.

Z novim letom je začela delovati nova, inovativna spletna platforma za razvoj podjetniških skupin, ki omogoča hitro, učinkovito in interdisciplinarno projektno ekipo. Priložnost več za vse tiste, ki imate dobro poslovno idejo, pa ne najdete prave pot da bi jo uresničili.

Ne bi se preveč motili, če bi rekli, da se skoraj vsaka oseba na tem svetu kdaj spogleduje s svetom podjetništva, a se za samostojno podjetniško pot odloči le redko kdo, velika večina idej pa tako ali tako ostane neuresničenih. Preostali ljudje se lotijo reševanja problema v sklopu ekipe, kar tudi znatno poveča njihovo možnost za uspeh. Problem, ki ga rešuje nova spletna platforma Cofinder (www.cofinder.eu) je povezovanje podjetnikov oz. podjetniških ekip z manjkajočimi člani, ki imajo komplementarno znanje za uresničitev ideje. Če med sabo povežemo prave ljudi, potem lahko ta skupina doseže veliko več kot posamezniki. Uporaba storitev je za enkrat brezplačna.

Platforma Cofinder se predstavlja  startup skupnosti med širšo množico. Snovalci Cofinderja bi radi omogočili navezovanje stikov in s tem sestavljanje uspešnih ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije. Pomagati želijo ljudem, ki imajo samo idejo ali pa že delujočim ekipam, ki jim manjka član s komplementarnim znanjem. Cilj je rešili problem iskanja zanesljive ekipe v katerikoli fazi projekta na enostaven in učinkovit način. Tako bodo tudi sami pripomogli napredku družbe in omogočili mladim inovativnim posameznikom, da uresničijo svoje sanje in dosežejo nemogoče.

Platforma je razdeljena na dva sklopa: projekti in uporabniki. Vsak uporabnik ima možnost predstaviti svoj projekt in napisati, koga še potrebuje za realizacijo. Na drugi strani pa ima tudi možnost brskanja med projekti in se priključiti tistemu, ki ustreza njegovim preferencam. Možno je brskati tudi med vsemi uporabniki in tudi tako poiskati pravega soustanovitelja.

Cofinder vabi vse, ki že imajo svojo poslovno idejo, a potrebujejo soustanovitelja in vse, ki bi si želeli postati del nastajajočih startup ekip v Sloveniji, da obiščejo njihovo spletno stran, zaprosijo za povabilo in postanejo del hitro rastoče podjetniške skupnosti Cofinder!

Dodatne informacije: Več informacij o Cofinder spletni platformi:

Nazaj