Na Koroškem poteka natečaj za najboljšo podjetniško idejo

Na Koroškem poteka natečaj za najboljšo podjetniško idejo

Na Koroškem poteka natečaj za najboljšo podjetniško idejo

16. 03. 2017

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja, s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami. Rok za oddajo prijav je 20. marec 2017, do 13. ure.

Vir in informacije: Koroški radio, 12. 3. 2017, www.koroski-radio.si

Regionalna razvojna agencija za Koroško je v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, objavila 2. Natečaj za najboljšo poslovno idejo.

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja, s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami.

Osrednji cilj natečaja je krepiti podjetnost in inovativnost, predvsem pa spodbujanje nastajanja novih, kvalitetnih delovnih mest v podjetništvu. Slogan letošnjega natečaja je: »Tvoja ideja bo jutri podjetje!«.

Natečaj ponuja zelo privlačne uporabne nagrade in udeležbo na podjetniških delavnicah.

Nagrade so v smislu brezplačne uporabe MPIK coworking prostora, izdelava spletne strani ali spletne trgovine, računovodske storitve, servisiranje in vzdrževanje računalniške opreme ter vse ostale podporne storitve v okviru MPIK-a.

Podrobnosti natečaja MPIK »Tvoja ideja bo jutri podjetje!« so na spletni strani: www.mpik-koroska.si, rok za oddajo prijavnic pa je 20. marec 2017, do 13. ure.

Več o natečaju

Nazaj