Na Forumu inovacij brezplačna svetovanja

Na Forumu inovacij brezplačna svetovanja

Na Forumu inovacij brezplačna svetovanja

17. 11. 2011

JAPTI v sklopu 6. Slovenskega foruma inovacij, 22. in 23. novembra organizira poslovna in tehnološka svetovanja, povsem brezplačno, po principu svetovanja "ena na ena".

JAPTI v sklopu 6. Slovenskega foruma inovacij, 22. in 23. novembra  organizira poslovna in tehnološka svetovanja, povsem brezplačno, po principu svetovanja "ena na ena".

Za vas smo pripravili nabor več kot 20 tehnoloških svetovalcev ki so visoko specializirani in z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju dela. V 2 dneh: 22. in 23. novembra 201a vam bodo na enournih sestankih pomagali rešiti vaš tehnični problem, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope, vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji. Brezplačno se prijavite tukaj.

Strokovnjaki pokrivajo strokovna področja po naslednjih panogah: avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije.

Prijava v tehnološko stičišče je možna do vključno 20. novembra 2011 oz. do zasedenosti prostih terminov in poteka preko portala Forum inovacij, za prijavo pa morate biti predhodno registrirani. S klikom na povezavo PRIJAVITE SE! označite termin želenega svetovanja. Z izbiro termina rezervirate in potrdite termin svetovanja.

Cilj tehnološkega stičišča je odgovoriti na konkretna vprašanja glede novih tehnoloških idej in njihove izvedbe, uporabe novih materialov, procesov, načinov testiranja in izdelave prototipov ter vsa ostala tehnična vprašanja za katera ne poznate odgovorov.

Na 6. Slovenskem forumu inovacij lahko pošičete tudi svetovalca v Poslovnem stičišču, ki podjetnikom in inovatorjem ponuja priložnost za pridobivanje novih poslovnih znanj in informacij o možnostih iskanja razvojnih virov financiranja. Letos v Poslovnem stičišču sodeluje več strokovnjakov z različnih poslovnih področij, kot so denimo pridobivanje nepovratnih in drugih finančnih sredstev, ustanovitev podjetja, poslovna strategija, raziskave in analize trga, pravna zaščita intelektualne lastnine, marketinška pomoč in vstop na tuje prodajne trge.

Brezplačno se prijavite na Poslovno stičišče preko naslednje povezave.

Nazaj