MOSovi podjetni talenti 2017

MOSovi podjetni talenti 2017

MOSovi podjetni talenti 2017

28. 06. 2017

Do 30. junija 2017 se lahko prijavite na razpis za brezplačno predstavitev na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti c Celju.

Vir in informacije: Start:upPtuj, 14. 6. 2017, http://startupptuj.si/

Do 30. junija 2017 se lahko prijavite na razpis za brezplačno predstavitev na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti c Celju.

V družbi Celjski sejem, ki je organizator Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS), tudi letos inovativnim mladim podjetnikom ponujajo priložnost, da se brezplačno predstavijo v družbi več kot 1500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz več kot 35 držav. Rok za prijavo je 30. junij 2017, deset izbranih podjetnih talentov pa bodo o svoji izbiri obvestili do 15. julija 2017.

Družba Celjski sejem tudi letos vabi mlade podjetnice in podjetnike k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2017. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS) je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bo izbranih 10 najboljših podjetnih idej, ki bodo prejele paket storitev na MOSu, ki vključuje:

  • predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo,
  • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),
  • osebno svetovanje pri poslovni ideji z najboljšimi mentorji iz prakse.

Izbrani MOSov podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter seveda izkoristi ves potencial največjega poslovno- sejemskega dogodka v regiji. Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bodo posebej predstavili tudi v sejemskem katalogu, sejemskem biltenu in na uradni spletni strani sejma ter partnerjev.

Kdo se lahko prijavi?

  • Podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 18 let in ne smejo presegati starosti 35 let,
  • podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25 % lastnik podjetja,
  • podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1. 6. 2014). 

Rok za prijavo

Izpolnjen prijavni obrazec je potrebno najkasneje do 30. 6. 2017 poslati na naslov Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom za NATEČAJ 50. MOS – MOSovi podjetni talenti. Na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativne ideje bo komisija izbrala 10 podjetnih talentov, ki bodo prejeli paket storitev. O izboru bodo prijavitelji obveščeni do 15. 7. 2017. Na posebnem dogodku MOSovi podjetni talenti v času trajanja sejma bodo razglašene tudi tri zmagovalne podjetniške ideje po ocenjevanju komisije.

Nazaj