MOS 2011 - Z JAPTI od povprečja do podjetniške odličnosti

MOS 2011 - Z JAPTI od povprečja do podjetniške odličnosti

MOS 2011 - Z JAPTI od povprečja do podjetniške odličnosti

07. 09. 2011

JAPTI v okviru 44. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju organizira celodnevni dogodek na temo: »Od povprečja do podjetniške odličnosti« (12. september 2011, od 9.00 do 14.00 ure).

JAPTI bo na 44. MOS v Celju, v ponedeljek, 12. septembra 2011 med 9.00 in 14.00 uro v Mali kongresni dvorani organiziral celodnevni dogodek z naslovom - »Od povprečja do podjetniške odličnosti«. Osrednja gostja dogodka bo avstralska podjetnica Sue Hodges, predsednica podjetniške mreže »Interpretation Australia.«

Rdeča nit dogodka bo usmerjena v interpretacijo naravne in kulturne dediščine kot podjetniškega izziva na področju kreativne industrije, ki jo bo s svojim edinstvenim pristopom predstavila gostja iz Avstralije.

Sledili bosta predstavitev primerov dobre prakse slovenskih start-up podjetij, katerih predstavniki bodo opisali svoje izkušnje na področju kreativnih industrij in okrogla miza, ki bo kreativne industrije prikazala kot novo poslovno priložnost za slovenska start-up podjetja.

V nadaljevanju bo mag. Karmen Kern Pipan iz Urada RS za meroslovje predstavila model poslovne odličnosti kot usmerjevalca od povprečnosti do presežkov. Pester in zanimiv program bo zaključila predstavitev dobrih poslovnih praks slovenskega podjetniškega in inovativnega podpornega okolja v sodelovanju z mrežo vstopnih točk VEM in Združenjem tehnoloških parkov in inkubatorjev Slovenije.

Vzporedno bo na stojnici pred halo K potekala promocijska akcija JAPTI in RTV Slovenija na temo vseslovenskega natečaja za mlade z naslovom »Podjetniki, mi smo face!«, ki poteka v okviru televizijske oddaje Firma.tv.

Program

Nazaj