Koroški natečaj - Priložnost za nove podjetnike

Koroški natečaj - Priložnost za nove podjetnike

Koroški natečaj - Priložnost za nove podjetnike

12. 03. 2015

Z natečajem za najboljšo poslovno idejo želijo v regiji poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi izdelki in storitvami.

Nagrade za prve tri.

V okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja (MPIK) Koroška pripravlja Regionalna razvojna agencija Koroška (RRA) z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec prvi MPIK-natečaj za najboljšo poslovno idejo.

Na ta način želijo v regiji poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi izdelki in storitvami. Pod geslom »Tvoja ideja bo jutri podjetje« bodo bodočim podjetnikom ponudili uporabne nagrade in brezplačno udeležbo na delavnicah za razvoj, nadgradnjo in uresničitev njihove poslovne ideje v praksi.

Komisija bo najboljših 15 prijavljenih povabila še na ustno predstavitev podjetniške ideje, avtorje treh zmagovalnih pa bodo podprli z uporabnimi storitvami, ki jim bodo zelo koristile pri začetnih korakih na njihovi poslovni poti: podarili jim bodo uporabo MPIK coworking prostora, izdelavo spletne strani, oblikovanje celostne grafične podobe, računovodske storitve, programsko opremo in mentorstvo, servisiranje in vzdrževanje računalniške opreme, registracijo domene in gostovanje spletne strani in vstopnico za prireditev Podim – največjo podjetniško konferenco v JV Evropi.

Najboljših deset sodelujočih se bo lahko brezplačno udeležilo delavnic za uresničitev poslovne ideje.

Predstavitev natečaja bo v torek, 17. marca 2015, ob 18.00 uri v podjetniškem inkubatorju v Slovenj Gradcu. Rok za prijavo je do 3. aprila 2015, nagrajence pa bodo razglasili v drugi polovici aprila.

Nazaj