Izbor za najboljši poslovni načrt za leto 2009

Izbor za najboljši poslovni načrt za leto 2009

Izbor za najboljši poslovni načrt za leto 2009

27. 01. 2010

Tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2009 tradicionalno organizira Tehnološki park Ljubljana. Nosilcem najboljših poslovnih načrtov bo Tehnološki park Ljubljana podelil namenske denarne nagrade v skupni vrednosti preko 6.000 evrov.

S tekmovanjem za najboljši poslovni načrt Tehnološki park Ljubljana spodbuja in podpira razvoj novih podjetniških idej, ki bodo vodile k povečanju inovativne sposobnosti Slovenije kot EU regije.

V okviru Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2009 se bodo izvajale brezplačne praktične podjetniške delavnice. Na delavnicah bodo priznani strokovnjaki s področja podjetništva in financ predstavili naslednje tematike:

  • prepoznavanje obetavne podjetniške ideje,
  • priprava poslovnega načrta,
  • ekonomika poslovanja podjetja in finančne projekcije,
  • predstavitev poslovnega načrta pred investitorji, itd.

Podjetniške delavnice se bodo zaključile z oddajo poslovnih načrtov na natečaj za najboljši poslovni načrt. Rok za oddajo poslovnih načrtov je 15. februar 2010. Prijavnica je dosegljiva na naslednji povezavi. Več podrobnosti o projektu je dosegljivih tu.

Tri najbolje ocenjene poslovne načrte bo Tehnološki park Ljubljana nagradil z namenskimi  denarnimi nagradami (za uresničitev poslovnega načrta) v skupni vrednosti 6.250 evrov (prvo mesto 3.000 evrov, drugo mesto 2.000 evrov in tretje mesto 1.250 evrov).

Izvedba podjetniških delavnic bo potekala v soorganizaciji Start:up Slovenija 2010, katerega organizator je Tovarna podjemov, s soorganizatorjema Poslovnimi angeli Slovenije in Tehnološkim parkom Ljubljana ter z osredjema partnerjema Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvom za gospodarstvom. Poslovne načrte, ki jih bodo avtorji prijavili na Tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2009, bo ocenjevala strokovna komisija. Kriteriji za ocenjevanje poslovnih načrtov so usklajeni s kriteriji tekmovanja Start:up Slovenija 2010 in omogoča prijaviteljem poslovnih načrtov neposredno prijavo tudi na tekmovanje Start:up Slovenija 2010.

Slavnostna razglasitev zmagovalcev Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2009 in podelitev nagrad bo potekala 24. februarja 2010 v okviru dogodka »Postanite poslovni angel«, ki ga organizirajo Poslovni angeli Slovenije na Tehnološkem parku Ljubljana.

 

Nazaj