Izbor mladega podjetnika leta 2014

Izbor mladega podjetnika leta 2014

Izbor mladega podjetnika leta 2014

11. 04. 2014

Izbrali bodo mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega.

Mlade podjetnice in podjetnike vabijo, da se udeležite izbora za mladega podjetnika leta. Izbrali bodo mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega.

Pomembno je, da deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in realno dosegljiva. Hkrati si želijo, da zmagovalec, kot uspešen mladi podjetnik, služi kot zgled vsem slovenskim mladim podjetnikom.

Zakaj naj se prijavim?

  • Zmagovalec prejme laskavi naziv "Mladi podjetnik leta 2014".
  • Zmagovalec spozna izkušeno ekipo podjetnikov, članov komisije.
  • Tekmovanje je medijsko zelo odmevno - zmagovalec sodeluje v številnih intervjujih in predstavitvah. Njegovo podjetje pridobi veliko medijsko podporo s strani Zavoda mladi podjetnik, o izboru poročali vsi največji mediji, v letu 2013 je bila zmagovalka povabljena tudi v oddajo Prava ideja.
  • Nagrad bo tudi v letošnjem letu za preko 10.000 evrov, poskrbeli bodo za vse kar potrebujete za pospešek poslovanja!

Pogoji za prijavo so naslednji:

  • Podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 16 let oziroma v povprečju ne smejo presegati starosti 33 let,
  • podjetje ne sme biti mlajše od dveh mesecev in starejše od petih let (ustanovitev po 1.1.2009 in pred 1.1.2014),
  • podjetnik oziroma podjetniška skupina mora biti večinski lastnik podjetja,
  • podjetje je lahko tudi franšiza slovenskega ali tujega podjetja, vendar mora biti podjetje oziroma podjetniška skupina večinski lastnik podjetja.

Prijave: Prijavite se lahko do 31. 5. 2014 (do polnoči). Kasnejših prijav ne bodo upoštevali.

Več

Nazaj