Iščete dodatne vire financiranja za globalno rast podjetja?

Iščete dodatne vire financiranja za globalno rast podjetja?

Iščete dodatne vire financiranja za globalno rast podjetja?

07. 03. 2014

Vključite se v intenziven program za pripravo podjetja na investicijo tveganega kapitala v zgodnji fazi rasti!

Vključite se v intenziven program za pripravo podjetja na investicijo tveganega kapitala v zgodnji fazi rasti!

10. - 11. april 2014 v Tehnološkem parku Ljubljana

Go:Global program usposabljanja za investicijo, ki ga organizirajo partnerji nacionalne Iniciative Start:up Slovenija in ponudniki tveganega kapitala, je subvencioniran intenziven dvodnevni program, za pripravo podjetja na investicijo, tako z vidika strategije, priprave investicijske dokumentacije, poznavanja pogojev investicije, kot tudi z vidika možnosti predstavitve pred domačimi in tujimi investitorji.

Program je namenjen podjetjem v zgodnji fazi rasti (in ne v semenski fazi) in se ga lahko udeležijo podjetniki z že ustanovljenim podjetjem z zaposleno ekipo, ki ustvarja 200.000 EUR prometa letno in išče kapital za hitro globalno rast.

V okviru programa boste imeli priložnost, da sodelujete z vrhunskimi strokovnjaki, kot so: Tatjana Zabasu (RSG Capital), Aleš Špetič (ustanovitelj podjetja Zemanta), Aleš Pustovrh (COINVEST), Kristjan Pečanac (HEKOVNIK) ter Blaž Kos (Start:up Geek House).

V program usposabljanja se vključite, če želite:

  • pridobiti podroben vpogled v vire financiranja podjetij,
  • ugotoviti kateri viri investicij in financiranja so primerni za njihovo podjetje,
  • spoznati delovanje in miselnost investitorja tveganega kapitala,
  • izpopolniti dokumentacijo za pridobitev investicije,
  • obvladati veščine predstavitve poslovne ideje pred investitorji,
  • sodelovati z izbranimi strokovnjaki pri pripravi dokumentacije za pridobitev financiranja in pri pripravi nastopa pred potencialnimi investitorji,
  • vzpostaviti nova poznanstva in se družiti z uspešnimi podjetniki.

Podroben program je dostopen na spletni povezavi. Število mest v programu je za zagotovitev visoke ravni kvalitete omejeno na največ 10 udeležencev oziroma podjetij. Prijave sprejemajo do vključno 20.3.2014!

Udeleženci bodo izbrani na osnovi predstavitve podjetniške ideje, ki jo bo komisija za izbor ocenila perspektivno za pridobitev investicije. Komisijo sestavljajo mentorji, ki bodo sodelovali v programu.

Dodatne informacije: Kristina Ober, Tel: (01) 620 34 05, E-pošta: kristina.ober@tp-lj.si.

Podjetniki bodo z vključitvijo v program, ki ga sofinancira transnacionalni projekt ACCELMED, in je za podjetnike tako brezplačen, pridobili teoretično vedenje o virih financiranja podjetij ter praktična priporočila za pripravo na investicijo, ter izpopolnili in nadgradili veščine predstavitve poslovne ideje pred potencialnim investitorjem z izpopolnjeno investicijsko dokumentacijo.

Nazaj