Intera na seznamu najperspektivnejših IT podjetij v Evropi

Intera na seznamu najperspektivnejših IT podjetij v Evropi

Intera na seznamu najperspektivnejših IT podjetij v Evropi

30. 03. 2009

Podjetje Intera, ki se je uvrstilo med 10 najinovativnejših podjetij v okviru Slovenskega foruma inovacij, je doseglo nov pomemben uspeh. Kot edino slovensko podjetje se je uvrstilo med finaliste tekmovanja Red Herring 100. Da je to zelo pomemben izbor, priča tudi podatek, da so pred leti v finalu Red Herring 100 bila podjetja Google, Skype, Ebay...

Podjetje Intera, ki se je uvrstilo med 10 najinovativnejših podjetij v okviru Slovenskega foruma inovacij, je doseglo nov pomemben uspeh. Kot edino slovensko podjetje se je uvrstilo med finaliste tekmovanja Red Herring 100. Da je to zelo pomemben izbor, priča tudi podatek, da so pred leti v finalu Red Herring 100 bila podjetja Google, Skype, Ebay... Intera je edino Slovensko podjetje, ki se je letos uspelo uvrstiti na Red Herring 100, ki bo 1-2. aprila v Berlinu.

Revija Red Herring je 25. marca objavila seznam finalistov na tekmovanju Red Herring 100 Europe. Med finalisti tega prestižnega izbora je tudi slovensko podjetje Intera, ki razvija najsodobnejše spletne aplikacije za podporo poslovanju in optimizaciji poslovnih procesov v podjetjih. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA.

Intrix, storitev podjetja Intera, ponuja podjetjem in njenim uporabnikom prijazno in prilagodljivo delovno okolje. Intrix lahko podjetja uporabljajo kot orodje pri vodenju projektov, pri prodajnih in marketinških aktivnostih ali pri integraciji različnih aplikacij v uporabniku prijazen in na spletu delujoč uporabniški vmesnik.

»Ponosni smo, da smo bili uvrščeni na ta prestižen seznam tehnoloških inovatorjev; priznanje revije Red Herring predstavlja močno podporo našemu nadaljnjemu delu. To je za nas še en dokaz, da smo sposobni narediti izdelek, ki vzbuja zanimanje tudi izven Slovenije,« pravi Davorin Gabrovec, direktor Intere.

Uredniško osebje revije Red Herring je izbrana zasebna podjetja ocenjevalo s pomočjo natančne analize finančnih podatkov in subjektivnih kriterijev, ki vključujejo vodstveno kvaliteto, izvrševanje strategije in predanost raziskovanju in razvoju. Seznami najboljših zasebnih podjetij so pomemben del revije Red Herring in njene tradicije iskanja novih inovativnih tehnoloških podjetij in podjetnikov. Uredniki revije Red Herring so že v začetku opazili podjetja, kot so Google, eBay in Skype, in jih napovedali kot vodilne na področju sprememb našega življenja in dela.

Podjetje Intera bo svojo vizijo in potencial mednarodne rasti predstavilo na konferenci Red Herring Europe 2009, ki bo potekala v 1. in 2. aprila v Berlinu.

Seznam finalistov 2009: RH_Europe_finalists_Intera

Preberite tudi:

Nazaj