Expo Busines Matching (poslovno povezovalna platforma)

Expo Busines Matching (poslovno povezovalna platforma)

Expo Busines Matching (poslovno povezovalna platforma)

12. 03. 2015

Platforma EXPO BUSINESS MATCHING je namenjena tujim in italijanskim podjetjem ter gospodarskim delegacijam za iskanje potencialnih partnerjev - bodisi dobaviteljev, kupcev, agentov, proizvajalcev, ponudnikov storitev, distributerjev ali investitorjev, ki se srečajo v 6 mesecih na podlagi skupnih interesov.

Svetovna razstava je usmerjena v prihodnost k tehnološkim inovacijam, vendar ne more biti uspešna brez vključitve gospodarstva. Vključitev gospodarstva v Expo Milano 2015 je temeljnega pomena za celovit uspeh svetovne razstave. S tem namenom je bila razvita platforma: EXPO BUSINESS MATCHING, katere cilj je promocija stikov in srečanj med srednjimi in malimi podjetji. Namenjena je italijanskim in tujim podjetjem za iskanje partnerjev in vzpostavljanje novih poslovnih odnosov.

Platforma www.expobusinessmatching.com deluje v 6 jezikih (italijanščini, angleščini, francoščini, španščini, ruščini, kitajščini), je namenjena tujim in italijanskim podjetjem ter gospodarskim delegacijam za iskanje potencialnih partnerjev - bodisi dobaviteljev, kupcev, agentov, proizvajalcev, ponudnikov storitev, distributerjev ali investitorjev, ki se srečajo v 6 mesecih na podlagi skupnih interesov. Podjetja bodo imela dostop do  platforme skozi enostaven proces registracije, nato bo sistem generiral srečanja na podlagi postavljenih iskalnih kriterijev. Takoj ko bo sistem našel ustrezen zadetek, bo platforma začela delati na poslovnih sestankih.

Platforma pospešuje stike in izmenjave med poslovnimi operaterji na osnovi njihove združljivosti, podobnosti ter skladnosti. Kombinira podjetja na osnovi njihove potrebe po internacionalizaciji s poslovnimi priložnostmi.

Vabljena vsa zainteresirana podjetja, da se pridružijo globalni izmenjavi med svetovnimi podjetji in se prijavijo k  sodelovanju.

Vpis podjetja v on-line sistem matching je brezplačen, vpišejo se lahko vsa podjetja iz vseh sektorjev, brezplačno je tudi srečanje z italijanskimi podjetji.

Več o tem si lahko preberete tukaj.

Nazaj