Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

21. 01. 2013

Imagine Cup vabi mlade talente, da s svojimi inovativnimi rešitvami sodelujejo v največjem in najbolj prestižnem svetovnem študentskem tekmovanju.

Imagine Cup vabi mlade talente, da s svojimi inovativnimi rešitvami sodelujejo v največjem in najbolj prestižnem svetovnem študentskem tekmovanju. Sodelujoče ekipe čakajo privlačne nagrade, nepozabno doživetje, neprecenljive izkušnje in nova poznanstva. Najboljša ekipa bo odpotovala na svetovni finale v rusko prestolnico St. Petersburg, kjer najboljše čaka več kot 100.000 $ denarnih nagrad.

Talentirane skupine in posamezniki se lahko tekmovanja udeležijo na dva načina: s sodelovanjem v  eni izmed treh glavnih kategorij lokalnega izbora ali s sodelovanjem na spletnih izzivih.

Tri glavne kategorije, slovenski zmagovalec neposredno v St. Petersburg

Vašim brihtnim glavcam so na voljo tri glavne kategorije: ”GAMES”, ”INNOVATION” in ”WORLD CITIZENSHIP”. Za sodelovanje v slovenskem izboru je potrebno do 10. februarja vašo idejo in ekipo prijavit v spletnem obrazcu na www.imaginecup.si. Slovenska zmagovalna ekipa se bo na stroške organizatorja med 8. in 12. julijem udeležila svetovnega finala v St. Petersburg.

Trije spletni izzivi, najboljši na globalnem nivoju na svetovni finale

Tudi letos so vam na razpolago trije spletni izzivi, na katere se lahko prijavite neodvisno od potekala lokalnega izbora: Windows 8 apps  izziv, Windows Azure izziv in Windows Phone izziv. Celoten postopek registracije in oddaje rešitev poteka preko spleta. V kolikor se uvrstite med finaliste katerega izmed treh izzivov, boste na stroške organizatorja potovali na svetovni finale. Za sodelovanje v spletnih izzivih se morate najkasneje do 15. februarja prijaviti na spletni strani: www.imaginecup.com.

Zakaj sodelovati?

Najboljše ekipe slovenskega izbora kot tudi svetovnega finala čakajo privlačne nagrade - zmagovalna ekipa v St. Petersburgu bo prejela ček v vrednosti 50.000 $. Poglavitni razlog za sodelovanje ekip v preteklosti pa niso bile nagrade, temveč želja po dokazovanju, neprecenljive izkušnje, nova poznanstva, dodatne strokovne reference ter nove karierne priložnosti.

Dodatne informacije: Več informacij o sodelovanju, pogojih in nagradah najdete na www.imaginecup.si.

Nazaj