Brezplačne letalske vozovnice in B2B srečanja za izbrane udeležence INDIASOFT 2016

Brezplačne letalske vozovnice in B2B srečanja za izbrane udeležence INDIASOFT 2016

Brezplačne letalske vozovnice in B2B srečanja za izbrane udeležence INDIASOFT 2016

31. 07. 2015

Organizator dogodka bo izbranim udeležencem iz Slovenije kril stroške letalske vozovnice v ekonomskem razredu za udeležbo na dogodku ter poskrbel za organizacijo b2b srečanj v času dogodka INDIASOFT 2016.

Indijski svet za promocijo izvoza elektronike in računalniške programske opreme - ESC prireja šestnajsto letno srečanje indijske IT industrije v okviru INDIASOFT 2016, ki bo potekalo 10. in 11. marca 2016 v Mumbaiu.

Po napovedih organizatorja, se bo v okviru dogodka predstavilo 150 vodilnih indijskih podjetij s področja informacijske tehnologije, specializiranih za:

  • razvoj programske opreme,
  • vgrajenih računalniških sistemov,
  • varnost informacij,
  • spletnega in mobilnega trženja,
  • računalništva v oblaku.

Organizator dogodka bo izbranim udeležencem iz Slovenije kril stroške letalske vozovnice v ekonomskem razredu za udeležbo na dogodku ter poskrbel za organizacijo b2b srečanj v času dogodka INDIASOFT 2016. Razpisni pogoji za udeležbo v izboru so:

  • podjetje mora biti pristni uvoznik programske opreme ali pa je zainteresirano za skupna poslovna partnerstva, povezave in možnosti zunanjega izvajanja informatike,
  • podjetje še ni sodelovalo v preteklih izvedbah dogodka INDIASOFT.

Prijave: Podjetja, ki imajo resničen interes za udeležbo na INDIASOFT 2016 in hkrati izpolnjujejo navedene kriterije za udeležbo, lahko interes za udeležbo na INDIASOFT 2016 sporočijo preko natančno izpolnjenega prijavnega obrazca, najkasneje do 12. avgusta 2015 na e-naslov: natasa.turk@gzs.si.

Elektronski dokumenti:

Nazaj