Brezplačna vključitev v mrežo StarT-lab

Brezplačna vključitev v mrežo StarT-lab

Brezplačna vključitev v mrežo StarT-lab

16. 02. 2015

Mreža StarT-lab bo povezovala različna turistična podjetja in nosilce turističnih idej z namenom pretoka informacij in izkušenj ter sodelovanja.

Primorski tehnološki park bo 19. februarja 2015 v okviru projekta T-lab organiziral brezplačno delavnico za start up podjetja v turizmu ter podjetja, potencialne podjetnike, študente in ostale, ki jih zanima množično financiranje, iskanje investicije prek platforme TravelStarter ter priložnosti za start up podjetja v okviru svetovne razstave Expo Milano 2015.

Ob tej priložnosti se lahko vključite tudi v mrežo StarT-lab, ki bo povezovala različna turistična podjetja in nosilce turističnih idej z namenom pretoka informacij in izkušenj ter sodelovanja. Člani boste lahko koristili brezplačno začetno svetovanje za preverbo ideje (max. 2 uri) v izvedbi svetovalca PTP, na e-pošto prejemali informacije o priložnostih za podjetja in podjetnike ter svoje kontaktne podatke objavili na spletni strani: http://www.tourism-lab.eu/.

Pristopno izjavo za vključitev v mrežo StarT-lab najdete tukaj.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na go. Majo Vidič, vodjo projektov na PTP, e-naslov: maja.vidic@primorski-tp.si.

Nazaj