Apislovenija 2018 - natečaj za najboljšo tehnološko rešitev iz čebelarstva

Apislovenija 2018 - natečaj za najboljšo tehnološko rešitev iz čebelarstva

Apislovenija 2018 - natečaj za najboljšo tehnološko rešitev iz čebelarstva

23. 01. 2018

Čebelarska zveza Slovenije tudi letos razpisuje natečaj za najboljšo tehnološko inovacijo v čebelarstvu. Rok za prijavo na natečaj je do 1. februarja 2018.

Vir in informacije: Čebelarska zveza Slovenije, 4. 1. 2018, www.czs.si

Čebelarska zveza Slovenije in Celjski sejem vsako leto marca pripravita največje letno srečanje domačih čebelarjev ApiSlovenija, tem pa se v vse večjem številu pridružujejo tudi čebelarji iz tujine. Prodajna razstava je umeščena v čas tik pred začetkom čebelarske sezone, ko čebelarji že opravljajo nakupe za prihajajočo sezono, zato predstavlja odlično priložnost za nakup in predstavitev čebelarske opreme.

Ker je organizatorjema cilj, da je sejem čim bolj zanimiv, na sejmu poteka tudi predstavitev novosti v čebelarstvu. Čebelarska zveza Slovenije tudi letos razpisuje natečaj za najboljšo tehnološko inovacijo v čebelarstvu.

Vse zainteresirane inovatorje prosijo, da svoje inovacije oz. svoje tehnološke rešitve iz čebelarstva in pridelave čebeljih pridelkov pošljejo na sedež Čebelarska zveza Slovenije na Brdu pri Lukovici do 1. februarja 2018.

Komisija za izbor, bo izbrala najboljše tehnološke rešitve, ki jih bomo širši čebelarski javnosti predstavili na čebelarskem posvetu v Celju 2018, ki bo letos potekal 17 in 18 marca.

Dodatne informacije: Več informacij vam je na voljo po telefonu na številki: 040 436 516 ali na e-naslovu: vlado.augustin@czs.si.

Nazaj