Srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi - BUY SOCIAL IZLOŽBA, Maribor

Srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi - BUY SOCIAL IZLOŽBA, Maribor

11. 06. 2024

Datum: 17. junij 2024, od 10.00 do 14.00 ure

Kraj: Mala tržnica, Dominkuševa 5, Maribor

Vabilo na srečanje medsebojnega povezovanja in učenja s poudarkom na primerih dobrih praks sodelovanja socialnih podjetij s tradicionalnimi podjetji in lokalnimi skupnostmi/javnimi zavodi.

Fundacija PRIZMA vas v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje vabi na brezplačen dogodek medsebojnega učenja in poslovnega povezovanja: Zavezništvo za spremembe - BUY SOCIAL IZLOŽBA - Primeri dobrih praks, ki bo potekal v ponedeljek, 17. junija 2024, od 10.00 do 14.00 ure  na naslovu: Mala tržnica, Dominkuševa 5, Maribor.

Na srečanju boste:

  • spoznali slovenske in evropske dobre prakse sodelovanja tradicionalnih podjetij in javnih zavodov s socialnimi podjetji,
  • se seznanili z uspešnim vzpostavljanjem dobrega lokalnega okolja za razvoj socialnih podjetij in sodelovanja,
  • raziskovali možnosti povezovanja v okviru obstoječih (podjetniških) mrež,
  • vzpostavili nova in utrdili obstoječa poznanstva ter sodelovanja z deležniki družbene ekonomije, lokalnih skupnosti in gospodarstva

Program dogodka:

  • 10:00 - 12:00 Zavezništva socialnih in tradicionalnih podjetij s predstavitvijo dobrih praks iz slovenskega in mednarodnega prostora=>Izvedba v sodelovanju z mednarodnim projektom BUYSOCIAL.
  • 12:00 - 13:30 Sodelovanje občin in socialnih podjetij za doseganje družbenih učinkov (socialno podjetništvo, družbene inovacije, lokalni ukrepi podpore socialni ekonomiji, primeri sodelovanja iz prakse)=>Izvedba v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje.
  • 13:30 - Mreženje

Dogodek ponuja odlično priložnost za spoznavanje novega, prijetno druženje in tkanje vezi. Ob tem bo poskrbljeno tudi za pijačo in prigrizke.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek je izveden v sodelovanju s SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije preko Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj