Dan zasavskih podjetnic z dogodkom izmenjave dobrih praks in aktivnostjo odpiranja poslovnih priložnosti, Zagorje ob Savi

Dan zasavskih podjetnic z dogodkom izmenjave dobrih praks in aktivnostjo odpiranja poslovnih priložnosti, Zagorje ob Savi

19. 09. 2023

Datum: 28. september 2023, ob 9.30 uri

Kraj: Gostišče Kum, Prešernova cesta 1, Zagorje ob Savi

SPOT svetovanje Zasavje pripravlja za vas že tretji »Dan zasavskih podjetnic«.

Ta dan boste lahko izkoristile za odpiranje novih poslovnih priložnosti in morda pridobile nove ideje za izboljšanje svojega poslovanja s primeri dobrih praks.

Vabljene, da se pridružite v četrtek, 28. septembra 2023, ob 9.30 uri v prostorih gostišča Kum, Prešernova cesta 1, Zagorje.

Program:

9.30 - 10.00 - Prihod in registracija udeleženk

10.00 - 12.30 - Izmenjava dobrih praks

  • Ali je sosedova trava res bolj zelena, ali je posel konkurence res lažji in boljši? In če da, zakaj?
  • Spoznali boste primere dobre poslovne prakse, ugotovili, kaj je tisto kar odlične podjetnike razlikuje od povprečnih, slišali nove ideje za izboljšavo svojega poslovanja in se naužili pozitivne energije za nove poslovne podvige.

12.00-14.00 - Odmor za kosilo

Od 14.00 dalje odpiranje novih poslovnih priložnost-predstavitev podjetnic-mreženje »Lokalno je idealno« (s seboj prinesite vaše poslovne vizitke, reklame, ipd), na dogodku želijo na kratko predstaviti vse podjetnice, ki to želijo-podatke vpišete na prijavnico)

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do petka, 22. 9. 2023.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj