Brezplačni virtualni dan odprtih vrat Inštituta za ekonomsko demokracijo - Aktualno o lastništvu zaposlenih in lastniški kulturi v Sloveniji

Brezplačni virtualni dan odprtih vrat Inštituta za ekonomsko demokracijo - Aktualno o lastništvu zaposlenih in lastniški kulturi v Sloveniji

15. 11. 2022

Datum: 21. november 2022, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu

Organizator: Inštitut za ekonomsko demokracijo, Prvomajska ulica 15, Ljubljana

Prvi Virtualni dan odprtih vrat Inštituta za ekonomsko demokracijo je namenjen pogovoru v živo med ekipo IED in vsemi, ki vas zanima ekonomska demokracija kot odgovoren, učinkovit in v prihodnost usmerjen model lastništva za podjetja in ki razmišljate o prodaji ali predaji podjetja zaposlenim ter vsem, ki bi si želeli pridobiti aktualne informacije na temo lastništva zaposlenih, ekonomske demokracije in ESOP modela v Sloveniji in širše.

Virtualni dan je namenjen lastnikom podjetij, ki razmišljajo o prodaji ali predaji podjetja zaposlenim in potencialnim naslednikom podjetij (vodilnim delavcem, zaposlenim, družinskim članom in drugim zainteresiranim deležnikom) ter naslednikom oz. podjetnikom, ki so podjetje že prevzeli ali odkupili.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Predvideno število udeležencev je 25. Udeležba je možna po predhodni prijavi.

Dodatne informacije: Sara Lucu, GSM: 040 418 801, e-pošta: sara.lucu@ekonomska-demokracija.si.

Sredstva za izvedbo delavnice/predavanja na temo prenosa lastništva preko SPIRIT Slovenija sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj