Vas zanima udeležba v delegaciji v Minesoto in Ohio, ZDA?

Vas zanima udeležba v delegaciji v Minesoto in Ohio, ZDA?

20. 09. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 31. 8. 2022, www.izvoznookno.si

Podjetja s področja razvoja, oblikovanja in proizvodnje medicinske opreme ter pripomočkov in razvoja novih materialov, vabimo, da posredujete svoj interes za udeležbo v izhodni gospodarski delegaciji v Minnesoto in Ohio, ZDA.

Delegacija bo organizirana na pobudo Generalnega konzulata RS v Clevelandu, v partnerstvu z Ministrstvom za razvoj iz Minnesote, oddelkom za ekonomski razvoj Ohio, TeamNeo, JobsOhio, Global Business Center pri CSU, Uradom za celostni razvoj Akrona in Gospodarsko zbornico Greater Akron in ob sodelovanju SPIRIT Slovenija.

Termin in okvirni program gospodarske delegacije v ZDA

Izhodna gospodarska delegacija je predvidena v času od 1. do 7.  novembra 2022.
V okviru delegacije bo predvidoma možen obisk sejma EXPO Medical Design & Manufacturing in Medtech Week,  3M Innivation centra, podjetja Medtronics Parkway Minneapolis ter udeležba na poslovni konferenci.

Okvirni program delegacije je na voljo na tej povezavi.

Mikro, mala in srednja podjetja bodo imela možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Posredovanje interesa in dodatne informacije

Zainteresirana slovenska podjetja pozivamo, da interes za udeležbo na gospodarski delegaciji oddate do torka, 20. septembra 2022 preko elektronskega obrazca.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj