Brezplačni dogodek - »Napredno digitalno poslovanje podjetja 2«, Celje

Brezplačni dogodek - »Napredno digitalno poslovanje podjetja 2«, Celje

20. 09. 2022

Datum: 21. september 2022, ob 16.00 uri

Kraj: Inkubator Savinjske regije (3. nadstropje), Mariborska cesta 7, Celje

Na drugi delavnici bodo udeleženci najprej prisluhnili košarkarju in podjetniku Janu Španu, ki je svoje znanje košarke prelil v e-learning tečaj za pridobitev osnov t.i. Step Back košarkarskega koraka katerega mojstra sta Luka Dončič in Steph Curry. Ekskluzivna vsebina in zanimiv koncept izobraževanja v angleškem jeziku.

Sledi predstavitev prav tako ekskluzivne ideje, ki je ugledala luč in bila objavljena na platformi Kickstarter. Inovator in programer Boris Dolinšek nam bo predstavil prvo in edinstveno, preko telefona sledljivo golf žogico. Boris bo predstavil več vidikov, od razvoja ideje do priprave aplikacije in tehnologije sledljivosti, do priprave uporabniku všečne predstavitvene spletne strani in video predstavitve izdelka.

Nato vam bodo na delavnici omogočili, da boste pripravili lasten akcijski načrt in ustvarili koncept MVP, ki je ponovljiv in razširljiv na množico minimalnih prednosti izdelka, torej lahko sledimo in spremljamo potek vseh aktivnosti od objav, oglaševanja, komunikacije, prodaje in odpreme, hkrati pa dodajamo in odstranjujemo prednosti izdelka glede na proračun in spremembe na trgu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj