Poziv podjetjem s področja skoraj nič energijske gradnje za udeležbo na dogodkih v Romuniji in Srbiji

Poziv podjetjem s področja skoraj nič energijske gradnje za udeležbo na dogodkih v Romuniji in Srbiji

31. 05. 2022

V juniju in juliju bo priložnost za mreženje s podjetji iz Srbije, Poljske in Romunije, ki delujejo na področju skoraj nič energijske gradnje.

Mreženja in ostale aktivnosti bodo potekale v okviru Evropskega strateškega partnerstva grozdov za odličnost na področju skoraj nič energijske gradnje, projekta SMART4nZEB.

Projekt vodi partnerski grozd iz Romunije, Asociatia Cluster Pro-nZEB iz BukarešteV projektu poleg Slovenskega gradbenega grozda sodelujejo še grozd iz Srbije ter dva grozda iz Poljske.

V okviru dogodkov so načrtovane različne aktivnosti:

  • usposabljanja in delavnice o različnih temah, kot so energetska učinkovitost / skoraj nič energijske stavbe (nZEB), krožno gospodarstvo, poslovni modeli, pisanje projektnih predlogov;
  • B2B srečanja, odprte razprave in druge dejavnosti mreženja;
  • obiski na kraju samem / ogledi v tovarnah, raziskovalnih in izobraževalnih centrih,
  • družabne aktivnosti

Ker so trgi Srbije, Romunije in Poljske relativno blizu, vsekakor pa skupaj bistveno večji, kot je slovenski, udeležbo priporočajo, omogočajo pa tudi delno kritje potnih in nastanitvenih stroškov.

Število udeležencev iz Slovenije je omejeno, zato priporočajo, da ne odlašate s prijavo. Za Romunijo so prosta 4 mesta, za Srbijo pa 3.

Dogodek v Srbiji bo potekal od 21. do 23. junija 2022, dogodek v Romuniji pa od 4. do 8. julija 2022.

Dodatne informacije: Za več informacij pokličite Slovenski gradbeni grozd. Kontaktni podatki so na spletni strani: www.sgg.si/poklicite-nas/.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj