Brezplačni dogodek - »Odpiranje poslovnih priložnosti v okviru dogodka Mednarodni industrijski sejem v Celju«

Brezplačni dogodek - »Odpiranje poslovnih priložnosti v okviru dogodka Mednarodni industrijski sejem v Celju«

29. 03. 2022

Datum: 5. april 2022, od 10.00 do 14.00 ure

Kraj: Celjski sejem, Dečkova cesta 1, Celje

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022« vas SPOT Svetovanje Koroška vabi na udeležitev brezplačnega dogodka - »Odpiranje poslovnih priložnosti v okviru dogodka Mednarodni industrijski sejem v Celju«, ki bo potekal v torek, 5. aplrila 2022, od 10.00 do 14.00 ure v Mali kongresni dvorani, Dečkova cesta 1, Celje.

Mednarodni industrijski sejem v Celju je s hitro rastjo razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjih nekaj letih postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja in rezanja v JV Evropi.

Ta sejem je namenjen vsem, ki delujete v teh panogah, predstavlja več kot izjemno priložnost za najhitrejše in najcenejše pridobivanje kupcev iz celotne JV Evrope, za predstavitev novosti, za srečanje z obstoječimi kupci in za primerjavo z vašimi konkurenti.

Dogodek je priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetji.

Dogodek je namenjen predvsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja strojegradnje in orodjarstva, varjenja in rezanja.

Odhod minibusa iz izhodiščnih točk v regiji

07:45

Radlje ob Dravi (avtobusna postaja - Bajta)

08:00

Dravograd (glavna avtobusna postaja)

08:15

Ravne na Koroškem (avtobusna postaja)

08:30

Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)

Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 4. aprila 2022, do 12.00 ure.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj