Brezplačna spletna zaključna konferenca SUSODCO - »Podpora socialnemu dialogu za učinkovito gradbeništvo v prihodnosti«

Brezplačna spletna zaključna konferenca SUSODCO - »Podpora socialnemu dialogu za učinkovito gradbeništvo v prihodnosti«

15. 03. 2022

Datum: 16. marec 2022, ob 9.45 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

GZS ZGIGM in SDGD, podpisnika Kolektivne pogodbe gradbenih dejavnosti  in aktivna socialna partnerja podpornika in zastopnika podjetij in zaposlenih, vas s preostalim konzorcijem projekta SUSODCO z veseljem vabita na brezplačno zaključno konferenco, katere cilj je partnerje socialnega dialoga opremiti s ključnimi zmogljivostmi za podporo industrijskim odnosom v srednji in jugovzhodni Evropi.

Na zaključni konferenci bodo projektni partnerji predstavili rezultate dvoletnega dela in prihodnje izzive socialnega dialoga. Konferenca bo potekala v hibridni obliki preko spleta in v Bruslju.

Predstavljeni bodo novejši trendi socialnega dialoga in vpliv pandemije COVID-19 na gradbeni sektor, ki jih bodo predstavili  gostje iz držav srednje in vzhodne Evrope ter trendi socialnega dialoga v EU in preoblikovanje trga dela. Predstavljena bodo štiri (4) tematska poročila o socialnem dialogu v sodelujočih državah srednje in vzhodne Evrope, s predstavitvijo končnega poročila ter vlečki štirih (4) virtualnih dni za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev. Za konec pa še nekaj dobrih praks - o pridobljenih izkušnjah s pomočjo strokovnjakov za odnose z javnostmi/medije in tudi pogled v prihodnost - nova tematska platforma za socialni dialog kot vir rešitev za socialni dialog.  

Konferenca je namenjena organizacijam sindikatov, organizacijam delodajalcev in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni. Konferenca je primerna za direktorje, svetovalce za kadre, pravne svetovalce, člane pogajalskih skupin in strokovnjake, ki se ukvarjajo z industrijskimi odnosi v gradbenem sektorju. Zagotovljeno bo simultano prevajanje naslednjih jezikov: angleščina, bolgarščina, hrvaščina, grščina, madžarščina in slovenščina.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj