Brezplačna celodnevna strokovna ekskurzija po Metliki in njeni okolici

Brezplačna celodnevna strokovna ekskurzija po Metliki in njeni okolici

08. 03. 2022

Datum: 22. marec 2022

Kraj: Metlika in okolica

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjske regije vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno strokovno izobraževalno ekskurzijo po Metliki in okolici.

Na pot se boste odpravili v torek, 22. marca 2022 in sicer iz Ilirske Bistrice ob 7.00 uri, iz Postojne ob 7.35 uri in iz Unca ob 7.50 uri. Vračate se v poznih večernih urah.

Metlika leži v osrčju Bele Krajine, med Gorjanci in Kolpo, na nadmorski višini 176 m in ima burno in zanimivo zgodovino, ki jo boste spoznali spotoma, ko boste poskušali prepoznati utrip življenja in dela, ki ga danes poleg velikih in prepoznanih podjetij kot sta npr. Kolpa San in Beti Metlika, kjer se boste tudi ustavili, tvorijo številni manjši uspešni podjetniki.

V Semiču boste obiskali družbo Kambič, ki se ukvarja z izdelavo laboratorijske opreme, v Radovici Šolo Bistra buča, v Rosalnicah družino Kramarič, ki je skozi steklarstvo, izdelavo PVC oken in vrat  ter  pekarno družinsko vpeta v podjetništvo ter Hišo Vina Pečarič v Čurilah, vmes pa se boste ustavili tudi v samem mestu. Čas bo tudi za kosilo.

Dogodek je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba na strokovni ekskurziji je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj