Vabilo k sodelovanju na nacionalni strateški e-platformi za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

Vabilo k sodelovanju na nacionalni strateški e-platformi za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

07. 12. 2021

Vir in informacije: Gospodarska zbornica Slovenije, Zasavska gospodarska zbornica, 6. 12. 2021, www.gzs.si/oz_zasavje/

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« bo vzpostavljena NACIONALNA STRATEŠKA E-PLATFORMA ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE NA DELOVNEM MESTU.

Omenjena platforma bo novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in bo zagotavljala prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja ter bo predstavljala stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Na strateški platformi bi v ta namen želeli predstaviti čim več dobrih praks s strani podjetij, ki bodo v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks šele začenjajo lotevati.

Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas prosijo, da izpolnite obrazec, ki ga najdete nahttps://forms.gle/S2Fn8knawhEJa21L6.

Skupaj z oddanim obrazcem prosijo, da priložite tudi fotografijo, ki se lahko objavi v okviru predstavljene dobre prakse. Fotografija lahko predstavlja rezultat vaše dobre prakse ali kako drugače predstavlja vaše podjetje.

Rok za oddajo dobre prakse je 15. 12. 2021.

Vse zbrane dobre prakse bodo objavljene na omenjeni platformi, ki bo ugledala luč sveta predvidoma v začetku leta 2022.

Dodatne informacije: Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na e-naslov: podpora@projekt-polet.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj