Brezplačna spletna delavnica - »Lean start-up: Generiranje podjetniške ideje

Brezplačna spletna delavnica - »Lean start-up: Generiranje podjetniške ideje

30. 11. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 9. december 2021, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačni in zelo aktualni spletni delavnici z naslovom: »Lean start-up: Generiranje podjetniške ideje, ki bo potekala v četrtek, 9. decembra 2021, s pričetkom ob 12.00 uri.

Udeleženci se bodo spoznali z osnovnimi orodji lean startupa: lean canvas (vitki okvir), business model canvas (kanvas poslovnih modelov), vitki razvoj in pivotiranje. V drugi polovici delavnice si pogledamo, kako dobiti dobro in pravo podjetniško idejo na osi problem-rešitev-ciljna_skupina.

Primerno za popolne začetnike, obstoječe podjetnike, freelancerje, obrtnike!

O Izvajalcu: Blaž je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Blaž je diplomiral iz Sociologije in menedžmenta človeških virov. Je avtor knjige “Imagine This - The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment,” ki je marca 2018 izšla pri danski založbi Rollespilsakademiet.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj