Brezplačna konferenca - »ADRIA Innovation Day 2021«, Ljubljana

Brezplačna konferenca - »ADRIA Innovation Day 2021«, Ljubljana

30. 11. 2021

Datum: 2. december 2021, od 9.00 do 15.00 ure

Kraj: Ljubljana in na spletu (hibridni dogodek)

Zakonodajni izzivi in ​​socialne licence za delovanje v JVE

Letošnji ADRIA Innovation Day v organizaciji EIT Raw Materials Adria Hub bo osredotočen na prenos znanja in najboljših praks na temo družbene licence za delovanje v sektorju surovin.

Skupaj s posebnimi zakonodajnimi izzivi predstavlja pridobitev socialne licence za delovanje eno od večjih ovir za raziskovanje, rudarsko industrijo v Evropi in uspešno izvajanje krožnega gospodarstva, ki močno podpira konkurenčnost evropske industrije v svetovnem merilu.

Zakonodajni okvir in izzive v državah ADRIA bodo predstavili primeri posameznih držav s poudarkom na izkušnjah, pridobljenih pri njihovem izvajanju.

Svoje izkušnje na to temo bodo delili predstavniki podjetij za raziskovanje, rudarjenje in recikliranje iz Adriinih držav in širše.

Program

Vabljeni govorci in udeleženci ADRIA Innovation Day 2021 so oblikovalci politik/odločanja, raziskovalci, akademiki, strokovnjaki iz raziskovalnih, rudarskih in reciklažnih podjetij ter organizacije za podporo podjetništvu iz Slovenije, Hrvaške, drugih držav v regiji (Albanija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Severna Makedonija in Srbija) in druge evropske države.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj