Brezplačna delavnica - »Spoznaj genija v sebi (tipi osebnosti)«, Trbovlje

Brezplačna delavnica - »Spoznaj genija v sebi (tipi osebnosti)«, Trbovlje

30. 11. 2021

Datum: 14. december 2021, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje

„Vsak je GENIJ. A če sodimo ribo po njeni sposobnosti splezati na drevo, bo celotno življenje živela v prepričanju, da je neumna.“ Albert Einstein

Vsak od nas je drugačen. Drugače živimo, se učimo, ljubimo, delamo, vodimo. Spoznanje, zakaj smo, kakršni smo, zakaj nam določene zadeve bolj ležijo kot druge, nam lahko pomaga na mnogih področjih v življenju. V podjetništvu pa sploh!

Metoda prepoznavnosti osebnostnih tipov - GENIJEV velja za kombinacijo vzhodnih in zahodnih ved. Z enostavnim testom se boste poistovetili z enim od 4 genijev, ki ga nosimo v sebi - Dynamo, Blaze, Tempo, Steel. Vsi pa smo povezani s petim elementom Spirit.

Vabljeni na delavnico, kjer boste bolje spoznali sebe in svoje sodelavce. Na ta način lažje druge motiviramo, jih razumemo in najdemo način, kako na lahkoten način naredimo največ iz sebe.

Predavatelj: Tomaž Kotar

Med leti 2003 in 2015 je deloval v finančni industriji, kjer je pričel kot finančni svetovalec na področju vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, kasneje pa postal direktor prodaje in vodil ekipe s preko 50 tržniki. Odgovoren je bil tudi za izvedbo izobraževanj na področju prodaje, psihologije le te, vodenja itd.

V zadnjih 5 letih je pomagal pri zagonu kar nekaj podjetij, oblikoval njihove prodajne strategije (Do AvtaElevelo62Motosport itd.), ustanovil lastno blagovno znamko na področju športa (MyTeam Motocross), v zadnjem letu pa se največ posveča poslovnemu razvoju podjetja Mi6 Marketing Intelligence, kjer je odgovoren za kapitalsko ustreznost, pomoč pri B2B segmentu in sodeluje pri razvoju akademije.

S preko 15 let izkušnjami v različnih poslovnih okoljih, izvedenimi več kot 200 predavanji, delavnicami in team building dogodki, mu predstavlja prenos svojega znanja in izkušenj ter tudi drugih, največji izziv in hkrati osebno zadovoljstvo.

Več o Tomažu lahko izveste na profilu LinkedIn.

Delavnica je namenjena inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj