Poslovno sodelovanje - 2. 11. 2021

Poslovno sodelovanje - 2. 11. 2021

02. 11. 2021

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRCZ20211001001

Mlado češko uvozno-izvozno podjetje, ki je dejavno v trgovini z inovativnimi izdelki za interier, eksterier in pohištvo, želi razširiti svoj katalog izdelkov za hiše, šole, pisarne ali tehnične stavbe. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje s proizvajalci tovrstnih izdelkov iz danih držav v okviru distribucijskih storitev in pogodbe o komercialnem zastopanju.

Oddaja interesa

BRBA20211001001

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 v občini Kalinovik, Bosna in Hercegovina, kot kmetijska zadruga. Specializirano je za govedorejo v sistemu krava-tele in ima izkušnje z uvajanjem digitalne tehnologije na to področje. Podjetje išče ponudnike opreme za sledenje govedu za distribucijo njihovih izdelkov po pogodbi o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRNL20210907001

Nizozemsko MSP je razvilo portfelj izdelkov iz trajnostnih lesenih igrač za otroke od 1. do 6. leta. Podjetje išče proizvajalca lesa s certifikatom Conformité Européenne (CE) in Forest Stewardship Council (FSC), ki bi lahko proizvedel - v majhnih količinah - otroško igralno kuhinjo. Potencialni partnerji lahko pričakujejo dolgoročno sodelovanje v okviru proizvodnega sporazuma.

Oddaja interesa

BRFR20210913001

Francosko MSP išče dobavitelja turbidimetrov visoke ločljivosti za spletno merjenje motnosti v hidravličnem krogu družinskih bazenov v zasebnih domovih. SME potrebuje turbidimetrske sonde, ki lahko merijo majhne variacije motnosti (0,1 nefelometrična enota motnosti), z merilnim območjem med 0-5 NTU v vodi pri temperaturi od 1°C do 40°C. Ni potrebno, da sonde ponujajo velike natančnosti pri meritvah. Z dolgoletnim partnerjem tovrstne opreme želijo dogovor o distribuciji.

Oddaja interesa

BRRO20211007001

Izkušen romunski distributer koles in dodatkov zanje, vključno z znanimi tujimi znamkami koles, želi razvijati in širiti število in raznolikost izdelkov v svoji ponudbi ter število svojih strank in pokritih območij. Želijo sodelovati kot distributerji ali komercialni zastopniki za nove izdelke, ki jih podjetja EU ponujajo na romunskem trgu.

Oddaja interesa

BOCZ20210915005

Češka livarna, ki proizvaja aluminijeve zlitine, ponuja vlogo podizvajalca. Aluminijasti ulitki so namenjeni predvsem avtomobilski, elektro, inženirski, živilski in tudi ladjedelniški industriji. Podjetje svojim potencialnim partnerjem ponuja celovite rešitve po meri - od načrtovanja in izdelave orodja do proizvodnje ulivanja, vključno s proizvodnjo peščenih jeder, mehansko obdelavo ter kakršno koli površinsko obdelavo in montažo.

Oddaja interesa

BOMK20210922006

Makedonski proizvajalec prigrizkov je specializiran za proizvodnjo različnih vrst čipsa, pokovke, arašidov, prigrizkov na palete in koruznih napitkov. Podjetje je specializirano za proizvodnjo prigrizkov, zlasti za proizvodnjo prigrizkov, povezanih s sipo. Podjetje išče distribucijske partnerje za tuje trge, po možnosti za arabske države, Češko, Slovenijo in Avstrijo.

Oddaja interesa

BOIT20211004002

Italijansko podjetje za oblikovanje pohištva ponuja vrsto ekskluzivnih predmetov, ki združujejo sodobne linije s starodavnimi vplivi Sicilije. Iščejo partnerje za investicijske pogodbe. Podjetje se zanima tudi za partnerstva s proizvajalci, ki bodo razvijali zasnove izdelkov po licenčni pogodbi.

Oddaja interesa

BOKR20211006001

Korejsko MSP je razvilo in komercializiralo inovativno digitalno terapijo, ki temelji na programski opremi za možganske motnje, kot je demenca. Preko njihove platforme za medicinske podatke je mogoče zbirati in analizirati biometrične podatke vsakega pacienta. S temi podatki je mogoče zagotoviti individualizirane rešitve in storitve.

Podjetje se želi razširiti v države EU z lokalnimi partnerji, da bi lokalizirali, komercializirali in integrirali programsko opremo prek licenčnih ali komercialnih agencijskih pogodb.

Oddaja interesa

BOES20210929001

Špansko MSP je razvilo in patentiralo večnamensko orodje za zdravljenje in samozdravljenje bolečin v mišicah, namenjeno predvsem zdravstvenim delavcem (tj. fizioterapevtom) in ljudem z bolečinami v mišicah ali športnikom za izboljšanje njihove učinkovitosti. Razvili so tudi aplikacijo za predpisovanje prilagojenih vaj pacientom s +400 videoposnetki različnih specialnosti. Iščejo distributerje v sektorju fizioterapije/rehabilitacije, ki jih zanimajo komercialne pogodbe, distribucije ali licenčne pogodbe.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Izolska vrata 2, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj