Poslovno sodelovanje - 26. 10. 2021

Poslovno sodelovanje - 26. 10. 2021

26. 10. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRRO20210922001

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo na debelo ter za distribucijo svežega in predelanega sadja v obliki sokov in sadnih pirejev, želi raziskati nove priložnosti za uvoz od proizvajalcev kakovostnega sadja v Evropi za romunski trg, da bi razširil svoj portfelj izdelkov v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRRO20210921001

Romunsko podjetje, specializirano za trgovino in skladiščenje gnojil in pesticidov za kmetijstvo si želi novih dobaviteljev/proizvajalcev, da bi pokrilo trenutne zahteve na specializiranem romunskem trgu. Družba išče podjetja iz EU, ki so pripravljena svoje izdelke distribuirati na romunskem trgu prek pogodbe o distribuciji.

Oddaja interesa

BRFR20210712001

Proizvajalci v kmetijsko-živilskem sektorju v svojih proizvodnih procesih ustvarjajo odpadke, ki jih je mogoče uporabiti kot sestavine v drugi proizvodnji: semena, olja, tropine, vlakna. Francosko MSP z juga Francije je identificiralo 500 takšnih "koproduktov" in sodeluje z glavnimi proizvajalci živil v Franciji in v tujini ter kupuje njihove odpadke in jih preprodaja odjemalcem, pri čemer skrbi za logistiko. Družba želi kupovati odpadke od proizvajalcev živil s pogodbo z dobaviteljem.

Oddaja interesa

BRUA20210924001

Ukrajinsko podjetje je razvilo edinstveno tehnologijo za izdelavo cevi različnih premerov. Družba išče partnerje, ki bodo pomagali pri nastanku tovarne za izdelavo opreme za proizvodnjo cevi v skladu s pogodbo o skupnem vlaganju.

Oddaja interesa

BRLT20211015001

Podjetje iz Litve proizvaja ekološko hrano za pse. Podjetje išče surovine za proizvodnjo ekološke hrane za hišne živali. Potrebujejo proizvajalce zračno sušenega zajčjega mesa,  mesa ulovljenih rib (polenovke, skuše, papalin, lososa), mesa divjadi (fazanovo, račje), pa tudi različne dobavitelje zračno sušene zelenjave in sadja. Podjetje bi želelo delati na podlagi pogodbe o proizvodnji.

Oddaja interesa

BOIL20210929001

Izraelsko MSP ponuja inovativne in preizkušene rešitve za nekemično čiščenje vode v procesih hlajenja za industrijske in komercialne aplikacije. Tehnologija omogoča večkratno uporabo vode samo s postopkom delne elektrolize, brez uporabe kemičnih dodatkov, s čimer se znatno prihranijo viri, sredstva in prispeva k kakovosti okolja. Komercialni zastopniki, distribucijske in licenčne pogodbe se iščejo z uveljavljenimi podjetji, ki jih lahko zastopajo.

Oddaja interesa

BOFI20210827001

Finsko podjetje z inovacijo koncentrata pijač išče partnerja za finančno sodelovanje, skupno podjetje, licenco ali proizvodno pogodbo z blagovno znamko pri prodaji pijač.

Oddaja interesa

BOMT20210301001

Malteško podjetje za kibernetsko varnost išče stranke, ki jih zanima zavarovanje njihovih digitalnih sredstev pred kibernetskimi napadi. Družba je med drugim zainteresirana tudi za sodelovanje s partnerji za kibernetsko varnost prek sporazumov o zunanjih izvajalcih. Glavne ponujene storitve so usposabljanje za ozaveščanje o kibernetski varnosti, akcije lažnega predstavljanja, testi penetracije (spletna mesta, mobilne aplikacije, infrastruktura, fizična) in ocene varnosti v oblaku.

Oddaja interesa

BOPL20211005002

Poljski proizvajalec aerosolov išče distributerje in komercialne zastopnike. Ponuja široko paleto izdelkov, kot so: kozmetika in farmacevtski izdelki, izdelki avtomobilske industrije, gospodinjski aparati ter fitofarmacevtska sredstva. Podjetje želi svoje izdelke izvažati na tuje trge in išče komercialne zastopnike ali distributerje po vsem svetu.

Oddaja interesa

BOMK20200305001

Makedonsko podjetje s področja živilske industrije ponuja široko paleto izdelkov za zdravo prehrano kot so žitarice za zajtrk, žitne ploščice, dietetični izdelki, sojini izdelki, žitno mleka, polnozrnata žita in semena, nerafinirana olja, naravna sladila, izdelki z nizko vsebnostjo maščob, prehranska dopolnila itd. Proizvajalec išče izkušene distributerje hrane in trgovce na debelo, ki bodo ponudbo predstavili svojim lokalnim trgom v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Izolska vrata 2, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj