Brezplačni poslovni forum - »Avstrija - evropski pionir v kibernetski varnosti«, Ljubljana

Brezplačni poslovni forum - »Avstrija - evropski pionir v kibernetski varnosti«, Ljubljana

05. 10. 2021

Datum: 7. oktober 2021

Kraj: dogodek bo potekal hibridno, torej v fizični obliki na lokaciji: Digitalno središče Slovenije (hala 1), BTC ter virtualno

Vabljeni na Teden kibernetske varnosti, ki ga v času predsedovanja Slovenije Svetu EU organiziramo v Digitalnem središču Slovenije od 4. do 8. oktobra 2021. Poudarek tedna kibernetske varnosti bo na implementaciji in dvigu kibernetske varnosti na delovnih mestih ter izmenjavah izkušenj in dobrih praks med Slovenijo in državami, ki so vodilne na nekaterih področjih kibernetske varnosti.

V okviru tedna kibernetske varnosti skupaj z avstrijsko gospodarsko zbornico Advantage Austria in Sekcijo za kibernetsko varnost (ZIT) organiziramo mednarodni dogodek Austria – European Pioneer in Cyber Security. V tem okviru vas vabimo k udeležbi na poslovnem mreženju med slovenskimi in avstrijskimi podjetniki.

Kakšne kibernetske nevarnosti pretijo podjetjem in kako se pred njimi zaščititi? Podjetji A1 Slovenija in AIT Austrian Institute of Technology - Center for Digital Safety & Security bosta predstavili najboljše prakse pri zagotavljanju kibernetske varnosti ter razkrili, zakaj velja Avstrija za enega izmed pionirjev na tem področju. Sledilo bo mreženje in izmenjava izkušenj. Navežite nove poslovne stike ter okrepite že obstoječe!

Program poslovnega foruma:

14.30

Registracija udeležencev in mreženje ob kavi

15.00

Predavanje dr. Stefan Schauer, AIT Austrian Institute of Technology GmbH

15.45

Predavanje Miloš Krunić, A1 Slovenija

16.30

Mreženje, B2B in poslovne priložnosti

Poslovni forum in razgovori bodo potekali v angleškem jeziku brez prevajanja.

Dogodek bo potekal hibridno, torej v fizični obliki na lokaciji Digitalno središče Slovenije, Hala 1, BTC ter virtualno.

Na dogodku je potreben PCT pogoj. V primeru omejevanja števila oseb na poslovnih dogodkih, bomo število udeležencev znižali. Upoštevali bodo vrstni red prijav. V primeru prepovedi zbiranja oseb, bodo dogodki potekali samo virtualno.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do torka, 5. oktobra 2021.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj