Brezplačna dogodka za srednješolce - »Poslovni model in startup canvas« ter »Kreiraj podjetniško idejo«, Novo mesto

Brezplačna dogodka za srednješolce - »Poslovni model in startup canvas« ter »Kreiraj podjetniško idejo«, Novo mesto

07. 09. 2021

Datum: 9. in 10. september 2021

Kraj: Razvojni center Novo mesto d.o.o., Podbreznik 15, Novo mesto

Pred vami sta dva brezplačna dogodka namenjena srednješolcem, ki imajo podjetniške ambicije. Mladim bodo približali podjetništvo in jih naučili osnovne korake. Srečali se bodo s pravilnimi načili razmišljanja v smeri ustvarjanja lastnega posla in kreiranja podjetniških idej.

  • Tematski dogodek: POSLOVNI MODEL IN STARTUP CANVAS

Datum: 9. september 2021, od 9.00 do 10.30 ure

Izvajalec: Simon Jeraj

Ciljna skupina: Mladi potencialni podjetniki

Za srednješolce s podjetniškimi ambicijami bodo izvedli dogodek, kjer boste spoznali delovanje start up sveta, podjetništva, podjetniškega inkubatorja in programov, ki obkrožajo omenjene aktivnosti. Spoznali boste pravilne prve korake v začetnih fazah start up scene, kreiranje poslovnih modelov s pomočjo »canvasa« in se srečali z vitkimi metodami poslovanja.

  • Delavnica: KREIRAJ PODJETNIŠKO IDEJO

Datum: 10. september 2021, od 9.00 do 12.00 ure

Izvajalec: Simon Jeraj

Ciljna skupina: Mladi potencialni podjetniki

Delavnica z naslovom »Kreiraj podjetniško idejo« bo mladim potencialnim podjetnikom omogočila, da se v praksi srečajo s podjetništvom in teoretičnimi metodami na področju zagona inovativnih podjetij. Svoje podjetniške sanje in ideje bodo prelili na papir in korak po korak idejo premikali v smeri zagona podjetja.

Udeležba na dogodkih je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Operacijo SIO-PIP-2020-22 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj