Brezplačna delavnica - »Blockchain«, Novo mesto

Brezplačna delavnica - »Blockchain«, Novo mesto

17. 08. 2021

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 14. september 2021, ob 17.30 uri

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Vsakodnevno se srečujemo z izrazom “blockchain”. Tehnologija veriženja blokov je ena izmed največjih tehnoloških inovacij, ki po mnenju mnogih prinaša internetno revolucijo. Izraz blockchain hitro povežemo s fenomenom Bitcoin, ki je postal svetovni kazino.

Delavnica je namenjena potencialnim in že obstoječim podjetnikom, ki imajo željo razumeti realnost jutrišnjega dne na področju tovrstne tehnologije.

Z vami bo Luka Pitamic, profesor fizike, ki je že med študijem vodil številne projekte ter s svojim inovativnim pristopom kasneje vodil številna mala podjetja doma in v ZDA, na področjih kot so 3D rendering, design studio, uporabniška izkušnja, digital automotiv, kolesarska varnost, zdrava prehrana,… Danes je poleg poslovnega ter trading & investing coaching-a direktor investicij (CIO) v naprednem crypto skladu Whale Tail, ki je pred kratkim pridobilo investicijo.

Kombinacija poglobljenega uvida v hitro rastočo blockchain industrijo in poslovnega coaching-a vam ponuja edinstven uvid in možnost, da poslovno izkoristite priložnost desetletja.

Predavatelj: Luka Pitamic 

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj