Brezplačna spletna delavnica - »CANVA - video in napredna uporaba«

Brezplačna spletna delavnica - »CANVA - video in napredna uporaba«

22. 06. 2021

Datum: 29. junij 2021, od 11.30 do 14.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »CANVA - video in napredna uporaba«, ki bo potekala v torek, 29 . junija 2020, med 11.30 in 14.00 uro preko aplikacije ZOOM.

Canva je spletno orodje, ki uporabnikom omogoča, da izbirajo med številnimi brezplačnimi profesionalno oblikovanimi grafičnimi in video postavitvami ali pa sami ustvarijo lastne projekte od začetka do konca.

Na delavnici se bo predavateljica posvetila temu, kako podjetniki ali potencialni podjetniki hitro, enostavno in brezplačno lahko ustvarijo video vsebine za različne kanale, družbena omrežja, story vsebine, FB video oglase in podobno, hkrati pa kako hitro in enostavno s pomočjo Canve naredijo npr. pristajalno spletno stran ali online prezentacijo. Vse to pride prav pri promociji podjetja oz. blagovne znamke.

Vsebina delavnice:

  • Kaj je Canva in kako deluje
  • Hiter pregled, kaj nam Canva vse ponuja
  • VIDEO vsebine, ki jih lahko naredimo s Canvo
  • Napotki in dobre prakse za izdelavo videa
  • Glasba in posnetki v videu - lastni, tuji, mešanica, avtorske pravice
  • Prikaz izdelave videa po želji udeležencev - FB oglas, YouTube video, Story za Instagram itd.
  • Kako s Canvo ustvarimo »online« vsebine
  • Prikaz ustvarjanja enostavne spletne strani
  • Prikaz ustvarjanja online predstavitve, ki bo vedno ažurirana

Delavnico bo izvedla gospa Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije. Predavateljica ima več kot 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj