Brezplačni spletni dogodek - »Digitalizacija in digitalne spretnosti v programu aktivnosti socialnega dialoga - SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev v gradbenih dejavnostih«

Brezplačni spletni dogodek - »Digitalizacija in digitalne spretnosti v programu aktivnosti socialnega dialoga - SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev v gradbenih dejavnostih«

15. 06. 2021

Datum: 28. in 29. junij 2021, od 9.00 do 13.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Organizator: Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

GZS Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala vas z veseljem vabi na tretji dogodek za krepitev zmogljivosti (CBE) na temo: »Digitalizacija in digitalne spretnosti v programu aktivnosti socialnega dialoga«del mednarodne iniciative SuSodCo. Gostitelja prireditve sta bolgarska gradbena zbornica (BCC) in bolgarski sindikat delavcev gradbenih dejavnosti in oskrbe z vodo Podkrepa (FCIW - PODKREPA). Kot običajno je dogodek razdeljen na dve seji - seminar in delavnico. Vsaka poteka na svoj dan.

Seminar bo potekal 28. junija 2021, od 9.00 do 12.30 (CET). Prvi sklop se bo osredotočil na digitalizacijo z vidika evropskega socialnega dialoga in njen vpliv na naslednje ključne elemente - zaposlovanje, plačilo, poklicno izobraževanje in usposabljanje (usposabljanje in prekvalifikacija), delovne razmere in konflikti. Drugi sklop seminarja bo namenjen prilagojenemu izobraževanju o digitalnih spretnostih, ki bo zajemalo naslednje teme: učinkovito širjenje vsebin socialnega dialoga in ustreznih kanalov (spletna mesta, socialna omrežja, mediji in druge platforme), digitalno trženje, socialno omrežje upravljanje in nasveti za pisanje vsebin za različne medijske kanale.

Delavnica je načrtovana za 29. junij 2021, od 9.00 do 12.00 (CET). Vključevala bo predstavnike delodajalcev in zaposlenih v interaktivni seji. Udeleženci bodo razdeljeni v tri mednarodne skupine, da bodo vadili svoje novo pridobljene spretnosti pisanja vsebin in uporabe digitalnih orodij, ki se uporabljajo za socialni dialog.

Uradna jezika seminarja in delavnice sta angleščina in bolgarščina. Simultani prevod v naslednje jezike: bolgarščina, hrvaščina, grščina, angleščina, madžarščina in slovenščina in bo na voljo le med seminarjem, dne 28. junija 2021. Prevajanje v slovenski jezik bo zagotovljeno.

Prijavite se čimprej, oziroma najkasneje do 18. junija 2021, da bodo lahko uspeli zagotovi slovenskega tolmača na dogodku.

Vsi dogodki za krepitev zmogljivosti so namenjeni sindikatom, organizacijam delodajalcev in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni. Dogodki so primerni za izvršne direktorje, kadrovske svetovalce, pravne uradnike, člane pogajalske skupine in strokovnjake, ki se ukvarjajo z industrijskimi odnosi v gradbenem sektorju, vodje digitalizacije v organizacijah.

Oba dogodka bosta potekala prek platforme ZOOM.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj