Brezplačni spletni strokovni pogovor - »Manj razvita kompetenca - večji napor pri delu«

Brezplačni spletni strokovni pogovor - »Manj razvita kompetenca - večji napor pri delu«

15. 06. 2021

Datum: 16. junij 2021, od 14.00 do 15.30 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice in SrCi Inštitut Maribor vas vabita na brezplačni spletni strokovni pogovor z naslovom: »Manj razvita kompetenca - večji napor pri delu«, ki bo potekal v sredo, 16. junija 2021, ob 14.00 uri na ZOOM povezavi: https://us02web.zoom.us/j/88030835719.

Manj razvita kompetenca pomeni večji napor pri delu. Od zaposlenega zahteva več truda in prizadevanj. Koristno je, da zaposleni prepozna in enakomerno razvija kompetence.

Odprtost za spremembe je danes v podjetjih zelo iskana kompetenca. Psihologi jo uvrščajo med 8 najpomembnejših delovnih kompetenc.

Zaposleni razvija kompetence, da bi spremenil vedenje in izboljšal delovno učinkovitost. Kako učinkovito običajno razvija kompetence, boste spregovorili na srečanju.

Spoznali boste, da je poleg kompetenc pomembno razviti sposobnost uravnavanja motivacije, čustev in volje. Za to potrebujemo strategije. Delavnica vam poda odgovor, katere strategije običajno uporabljamo in katere bi veljalo še dodati, da bi razvoj kompetenc izboljšali.

Sogovornica v spletnem pogovoru bo mag. Vesna Kovačič.

Gospa Vesna Kovačič je magistra ekonomskih ved in doktorandka aplikativne psihologije, predavateljica in podjetnica.

Delovne izkušnje 25-letne kariere ima s področja informatike, ISO standardov in poučevanja študentov. Svoje znanje ekonomije je nadgradila z znanjem psihologijo.
Specializirala se je za področje razvoja kompetenc zaposlenega.

Kot raziskovalka je zaposlena na SrCi Inštitutu Maribor z namenom, da zaključi doktorski študij aplikativne psihologije na Filozofski fakulteti, Oddelka za psihologijo, Univerze v Ljubljani. Na srečanju bo predstavila zanimiva spoznanja svojega raziskovanja.

Pogovor bo povezovala predsednica Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice Mirjana Ivanuša-Bezjak.

S svojimi vprašanji in razmišljanji se boste lahko vključili tudi vsi prisotni.

Pogovor je brezplačen in bo trajal predvidoma do 15.30 ure.

Več informacij o dogodkih društva najdete na spletni strani: www.srci.si in FaceBook strani.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj