Podpora podjetju pri vstopu na indijski trg

Podpora podjetju pri vstopu na indijski trg

04. 05. 2021

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 21. 4. 2021, www.spiritslovenia.si

Za slovensko gospodarstvo predstavlja Indija izreden potencial, zato je svoje ambiciozne načrte na indijskem trgu predstavilo podjetje Cosylab d. d. Iniciativo pristopa za vstop na indijski trg na področju medicinske tehnologije in rešitev za zdravljenje raka sta na virtualnem srečanju predstavila mag. Janko Burgar in Klemen Ramoveš iz omenjenega podjetja.

Ob tem je bila dana pobuda za povezovanje z različnimi institucijami (SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarsko zbornico Slovenije, Ministrstvom za zunanje zadeve ter Veleposlaništvom RS v New Delhiju), za podporo podjetju pri iskanju načinov za uspešno pripravo in udejanjanje strategije vstopa na indijski trg. Podjetje si želi uspešno vstopiti na ta trg, na njem vzpostaviti strateška partnerstva in s svojimi rešitvami na področju zdravljenja raka prispevati k razvoju tega področja v Indiji.

Agencija bo s svojimi podpornimi storitvami podjetju na tej poti pomagala, tudi v okviru sodelovanja z njej sorodno agencijo INVEST India, kot tudi posredno preko svetovne razstave EXPO Dubaj, kjer je zadolžena za izvedbo in program slovenske predstavitve.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj