Brezplačna spletna delavnica - »Social Impact Award: IDEA GENERATION«

Brezplačna spletna delavnica - »Social Impact Award: IDEA GENERATION«

04. 05. 2021

Datum: 11. maj 2021, od 14.00 do 17.00 ure

Kraj: na spletu

Social Impact Award nudi socialno-podjetniško izkušnjo, ki daje mladim priložnost predstaviti svoje poglede na različne okoljske in družbene izzive, ustvarjati spremembe in aktivno sooblikovati prihodnost z lastnimi pobudami, ki lahko vodijo v nove podjetniške ideje.

Vključitev v Social Impact Award predstavlja dragoceno izkušnjo tako za mlade kot za širšo družbo, ne glede na to, ali se po koncu programa odločijo, da bodo svoje znanje uporabili kot socialni podjetniki, v javnih ali zasebnih organizacijah ali pri drugih oblikah aktivnega udejstvovanja v družbi.

Program: DELAVNICA IDEA GENERATION

Idea Generation je prva od delavnic in poteka v lokalnem okolju. Izobražuje o vprašanjih socialnega podjetništva in daje praktično znanje o tem, kako ustvarjati ideje za reševanje družbenih izzivov.

Cilji delavnice:

  • razumeti, kaj je socialno podjetništvo, in razumeti ključne pojme,
  • spoznati številne konkretne, navdihujoče primere socialnega podjetništva, ki prikazujejo raznolikost možnosti na tem področju,
  • navdušiti udeležence nad tem, da se preizkusijo v socialnem podjetništvu,
  • pridobiti veščine, kako: najti svojo notranjo motivacijo, prepoznati priložnosti za rast, si zamisliti podjetje, ki bi uporabilo to priložnost, si ustvariti idejo, ki je lahko prvo izhodišče za razvoj uspešnega projekta, spoznati vrstnike.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj