Brezplačni spletni seminar - »Spoznajte oblikovalsko orodje CANVA«

Brezplačni spletni seminar - »Spoznajte oblikovalsko orodje CANVA«

13. 04. 2021

Datum: 21. april 2021, od 11.00 do 12.30 ure

Kraj: na spletu

Kaj je Canva?

Je spletno orodje, ki uporabnikom brezplačno omogoča, da izbirajo med več sto že profesionalno oblikovanimi postavitvami ali pa sami ustvarijo lastne projekte od začetka do konca. S Canvo je preprosto oblikovati predstavitve, plakate, infografike, objave za družabna omrežja, vizitke in še mnogo več. To spletno orodje je primerno tako za le občasno domačo uporabo kot tudi za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove in lepo oblikovane vizualne materiale. Spoznali pa boste tudi trike v CANVI!

Svoje izkušnje in dobre prakse bo z vami delila strokovnjakinja za digitalni marketing, ga. Monika Horvat. V le 6 letni karieri je sodelovala z več kot 100 podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook in Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga. Monika je preprosto pravi naslov, da dvignete spletni marketing na višjo raven. Zaupajo ji: hummel, Digifot, PrinteeApp, Vital - šola za maserje in terapevte, dr. Saša Krajnc in drugi, ki s pomočjo njenih storitev ali mentorskih svetovanj želijo narediti preboj v digitalnem svetu.

V uvodu v spletni seminar bodo predstavljene informacije o aktualnih razpisih in pozivih ter podporne storitve Pomurskega tehnološkega parka.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna elektronska prijava najkasneje do torka, 20.  aprila 2021.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj