Vabilo k sodelovanju na virtualnih B2B sestankih v okviru 6. EUSAIR Foruma

Vabilo k sodelovanju na virtualnih B2B sestankih v okviru 6. EUSAIR Foruma

06. 04. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. maj 2021, od 10.00 do 19.00 ure

Kraj: na spletu

Univerza na Primorskem, Center za razvoj in prenos znanj vas vabi na brezplačna spletna B2B srečanja, ki bodo potekala v torek, 11. maja 2021 med mednarodnim virtualnim 6. EUSAIR Forumom 2021.

EUSAIR je strategija EU za jadransko-jonsko regijo in je makroregionalna strategija, ki jo je Evropska komisija sprejela, Evropski svet pa jo je potrdil leta 2014.

Strategijo je skupaj z državami Jadransko-jonske regije in zainteresiranimi stranmi razvila Komisija, da bi skupaj obravnavala skupne izzive. Cilj strategije je ustvariti sinergije in spodbuditi usklajevanje med vsemi ozemlji jadransko-jonske regije.

B2B sestanki bodo potekali kot eden izmed dogodkov digitalnega mreženja.

Glavna tematska področja so:

  • Modra rast
  • Povezovanje regije
  • Kakovost in varstvo okolja
  • Trajnostni turizem

Prijava: Sodelovanje na dogodku je brezplačno. Prijava je mogoča do 10. maja 2021 na povezavi: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/.

Pri vnosih podatkov na platformo bodite pozorni na to, da izdelate privlačen profil, ter izpolnite vse rubrike, predvsem Marketplace - prostor za predstavitev posamičnih sli skupine produktov/storitev/rešitev in za jasen opis vrste partnerstva, ki ga zasledujete. Zelo pomembno je, da ste od prijave naprej proaktivni in redno spremljajte tudi novo prijavljene, saj je med njimi lahko tudi kakšen za vas zanimiv profil podjetja/potencialnega partnerja.

Pred samim dogodkom boste sodelujoči prejeli urnik B2B razgovorov. Na seznam bodo uvrščeni samo tisti sestanki, ki jih boste potrdili, oz. jih bodo potrdili partnerji, ki ste jih vi povabili na sestanek. Vsak razgovor bo predvidoma trajal 10-20 minut.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na spletni strani: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/

Kontaktni osebi: 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj