Zbiranje interesa za udeležbo v pospeševalniškem programu v Izraelu

Zbiranje interesa za udeležbo v pospeševalniškem programu v Izraelu

23. 03. 2021

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 22. 3. 2021, www.spiritslovenia.si

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Slovenski podjetniški sklad vabi slovenska startup podjetja k oddaji interesa za udeležbo v pospeševalniškem programu v Izraelu.

Slovensko veleposlaništvo v Tel Avivu (Izrael) nam je posredovalo vabilo pospeševalnika ARIELI CAPITAL, ki vabi visoko tehnološka start-up podjetja iz Slovenije v svoj trimesečni program (BOOTCAMP) za spodbujanje in povezovanje slovenskega in izraelskega start-up ekosistema.

Več o pospeševalniku si lahko preberete na tej povezavi: www.arielicapital.com.

V svoj program vabi slovenska, tehnološko napredna start-up podjetja, ki bi se želela povezati z izraelskim ekosistemom, razširiti svoje poslovanje na tuje trge ter poiskati nove priložnosti za rast in pridobivanje novih investitorjev. Podjetja naj bi že imela vzpostavljen podjetniški tim, zagotovljena zagonska sredstva ter delujoči prototip ali tehnologijo (z začetnimi povratnimi informacijami uporabnika). Največ priložnosti bodo imela podjetja s področij Agritech, Health, FinTech, Ocean Tech (Marine agriculture, Shipping, Energy, Climate), AI\Big Data, Travel Tech in Industry.

Program bi se odvijal v Izraelu, trajal okvirno 10 tednov in bi se začel v drugi polovici leta 2021. Podjetje bi moralo biti v Izraelu prisotno celoten čas izvajanja programa.

Da bomo lahko nadaljevali z nadaljnjimi dogovori in povezovanjem, želimo najprej preveriti interes na strani slovenskih startup podjetij. Zato vas vljudno prosimo, da odgovorite na spodnja vprašanja. Vaša povratna informacija bo za nas koristna pri nadaljnjem načrtovanju.

Vljudno prosimo za sodelovanje v anketi: https://www.1ka.si/a/334040. Anketa je odprta do 28. 3. 2021.

Oddaja interesa ni zavezujoča.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj