Podjetja o lastni praksi v procesih trajnostne transformacije

Podjetja o lastni praksi v procesih trajnostne transformacije

23. 03. 2021

Vir in informacije: Enterprise Europe Network, 17. 3. 2021, https://een.si/

Na 2. Konferenci trajnostne transformacije, ki bo potekala v sredo,  31. marca 2021 med 14. in 17. uro preko videokonferenčne platforme Zoom, bomo skozi štiri različne sklope pogovorov predstavljali izkušnje in učinke iz procesov v programu Trajnostne strateške poslovne transformacije slovenskih podjetij pod okriljem SPIRIT Slovenija.

O pomenu in celovitosti trajnostne poslovne strategije bodo v prvem pogovoru spregovorili predstavniki podjetij MAROVT d.o.o. iz Stranic, Gabrijel Aluminium, d.o.o. iz Grosuplja in Tekstina, d.o.o. iz Ajdovščin.

V drugem nizu bomo prisluhnili podjetjem Beti d.d. iz Metlike, Roboteh d.o.o. iz Šentjurja in Drugi vid d.o.o. iz Maribor, ki bodo govorili o odgovornosti vodenja podjetja in ljudi.

Tretji pogovor bo razkrival, kako z zavedanjem šibkosti podjetja ustvariti stabilno pot naprej. Z nami bodo podjetja Plamtex Int. d.o.o. iz Komende, EQUA d.o.o. iz Ljubljane in ORO Plastika d.o.o. iz Neverk.

Zadnji pogovor bo posvečen vsem vidikom ustvarjanja prave vrednosti podjetja in posledično trajnostne uspešnosti. Gostje tega pogovora bodo predstavniki podjetij ELEIA iC d.o.o. iz Ljubljana, M Sora d.d. iz Žirov, Biosistemika d.o.o. iz Ljubljane in Iskraemeco d.o.o. iz Kranja.

Prijava na konferenco je brezplačna. Vabljeni!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj