Dan odprtih vrat 2021 Instituta ”Jožef Stefan” na daljavo

Dan odprtih vrat 2021 Instituta ”Jožef Stefan” na daljavo

23. 03. 2021

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 27. marec 2021, od 9.00 do 14.00 ure

Kraj: na spletu

Organizator: Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan''

Letošnje tradicionalne Dneve Jožefa Štefana bodo zaključili z Dnevom odprtih vrat, na katerem se boste lahko pobliže seznanili z delom znanstvenikov in raziskovalcev na Institutu ''Jožef Stefan'', največji raziskovalni inštituciji pri nas.

Na zanimivih in poljudnih predstavitvah 29 raziskovalnih odsekov in centrov se boste lahko med drugim seznanili s svetom naokoli nas, življenju, atomih in molekulah, med številnimi vsebinami pa si boste lahko ogledali tudi robote in privlačne eksperimente. Vsebine bodo zajete v naslednjih vsebinskih sklopih:

  1. Snov, internet, biotehnologija
  2. Biologija, kemija, fizika
  3. Znanje, sistemi, materiali, okolje
  4. Energija

Vsak sklop se bo pričel ob polni uri in bo trajal eno uro, v kateri se bodo zvrstile tri predstavitve (v trajanju 20 minut). Na voljo bo tudi možnost zastavljanja vprašanj. Organizirani bodo tudi termini v angleškem jeziku.

Predstavnike podjetij posebej vabijo k obisku, saj so številne raziskave uporabne tudi za slovenska podjetja. Prav tako lahko tudi po Dnevu odprtih vrat za vas organizirajo individualne sestanke z raziskovalci. Za podrobnosti jih lahko kontaktirate na e-naslov: tehnologije@ijs.si.

Udeležba na virtualnih predstavitvah je brezplačna.

Prijava: Registracija za udeležbo je na voljo do 24. marca 2021 preko prijavnega obrazca, v katerem lahko izberete, katere vsebine vas zanimajo. Prijavljeni udeleženci boste po elektronski pošti prejeli povezavo do želenega programskega sklopa, do katerega boste lahko dostopali preko aplikacije Zoom. Udeležence brez predhodne prijave bomo na dan dogodka razporedili na predstavitve s prostimi mesti.

Dodatne informacije: Dodatne informacije o Dnevu odprtih vrat lahko pridobite na uradni spletni strani, kjer so objavljene podrobnosti glede udeležbe, predstavitve raziskovalnih odsekov/centrov, obenem pa tudi nagradna križanka.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj