Brezplačna spletna delavnica - »Fotografiranje izdelkov brez profesionalne foto opreme« - ponovitev

Brezplačna spletna delavnica - »Fotografiranje izdelkov brez profesionalne foto opreme« - ponovitev

16. 03. 2021

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 25. marec 2021, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko orodja Livestorm

Udeleženci se bodo naučili fotografirati izdelke brez profesionalne opreme. Dobili bodo praktična znanja za obdelavo fotografij.

V prvem delu foto delavnice bodo udeleženci spoznali osnove in pravila fotografiranja, nastavitve fotoaparata, foto trike za fotografiranje izdelkov.

V drugem delu se bodo udeleženci osredotočili na postavitev foto studia in fotografiranje izdelkov. Udeleženci bodo izvedeli, kako lahko sami brez drage foto opreme in kar s svojim mobilnikom fotografirajo svoje izdelke.

Po koncu drugega dela delavnice bodo razumeli, katere podlage in ozadja so primerna, kako jih izbirati glede na posamezno blagovno znamko in dobili ideje, kaj vse lahko uporabijo. Govorili boste tudi o rekvizitih in kako jih uporabljati.

V tretjem vsebinskem sklopu bodo udeleženci dobili praktična znanja obdelave fotografij v brezplačnem programu Photoscape x in tudi, kako se jih enostavno obdela v brezplačni aplikaciji Snapseed na telefonu.

Usposabljanje je namenjeno vsem zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.

Delavnico bo vodila Ajda Zorko.

Pred pričetkom delavnice si udeleženci prenesejo brezplačni program Photoscape x za računalnik in Snapseed aplikacijo za telefon.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj