Brezplačni spletni informativni dogodek za prijavitelje ob formalnem začetku izvajanja programa Evropskega sveta za inovacije - »Applicants Day«

Brezplačni spletni informativni dogodek za prijavitelje ob formalnem začetku izvajanja programa Evropskega sveta za inovacije - »Applicants Day«

16. 03. 2021

Datum: 19. marec 2021, od 9.30 do 16.30 ure

Kraj: na spletu

Vabljeni, da se udeležite brezplačnea spletnega informativnega dogodka za prijavitelje ob formalnem začetku izvajanja programa Evropskega sveta za inovacije (European Innovation Council - EIC).

Informativni dogodek za prijavitelje »Applicants Day« bo potekal 19. marca 2021 od 9.30 do 16.30 ure na em naslovu: https://ec.europa.eu/info/events/eic-applicants-day-2021-2021-mar-19_en.

Program EIC se bo izvajal kot del tretjega stebra »Inovativna Evropa« znotraj Okvirnega programa EU za raziskave in inovacije 2021-2027 - Obzorje Evropa.

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornih (disruptivnih) inovacij oz. inovacijskih projektov podjetij in raziskovalnih skupin, z namenom zagotovitve ustreznih oblik financiranja in podpornih storitev za učinkovito pretvorbo teh inovacij v tržne produkte.

Usmerjen je v zelo tvegane projekte, ki na trgu zato ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo pa velik potencial za uspeh na globalnem nivoju.

Udeležba je brezplačna, prijava na dogodek ni potrebna.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj