Brezplačna spletna delavnica - »Od startupovca do managerja«

Brezplačna spletna delavnica - »Od startupovca do managerja«

16. 03. 2021

Datum: 18. marec 2021, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Pogosto se startup zgodbe začnejo »v garaži«, a ko startup doseže neko prelomno točko uspeha, je potrebno oceniti, če je zmožen to pot nadaljevati. Mnogi startupovci želijo garažno fazo podaljševati, saj prehod v resno in profitabilno podjetje pomeni velike spremembe za vse člane ekipe.

Ta preskok iz startupa v podjetje zahteva, da startupovec postane manager. A kako vzpostaviti podjetje kot organizacijo in ga tudi učinkovito voditi?

Na tej zahtevni poti startup podjetniku koristijo mentorji vseh oblik in sposobni posamezniki, ki bodo tvorili uigrano ekipo. Kot nekdo, ki je prej v startupu opravljal vsake naloge in vloge po malo, sedaj pa bo izključno vodja, bo moral znati delegirati delovne naloge ostalim članom, ob tem pa si vzeti dovolj časa za načrtovanje, usmerjanje in nadzor celotnega poslovanja.

Dr. Rok Stritar je močno vpet v podjetniško svetovanje podjetnikom v zgodnji fazi razvoja in specializiran za metodo Design thinkinga. Je član katedre Ekonomske fakultete v Ljubljani in ustanovitelj podjetja Kibuba d.o.o.

Delavnica je namenjena podjetnim posameznikom in startup podjetnikom.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj