Skupinska predstavitev na sejmu MAISON&OBJET 2021 (Pariz, Francija)

Skupinska predstavitev na sejmu MAISON&OBJET 2021 (Pariz, Francija)

09. 03. 2021

Datum: od 9. do 13. septembra 2021

Kraj: Pariz, Francija

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja iz lesnopredelovalne industrije k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu MAISON&OBJET, ki bo potekal od 9. do 13. septembra 2021 v Parizu, Francija. Sejem MAISON&OBJET velja za enega vodilnih sejmov na svojem področju in je namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.maison-objet.com.

To povabilo je primarno namenjeno slovenskim podjetjem, ki proizvajajo proizvode oziroma izvajajo storitve na področju rabe lesa in imajo skladno s Standardno klasifikacijo dejavnosti (SKD) 2008 registrirano dejavnost na področju/oddelku C 16 (Obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva) ali na področju/oddelku C 31 (Proizvodnja pohištva). Finančna sredstva za udeležbo podjetij iz navedenih področij na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo. V primeru ustreznih razpoložljivih prostorskih kapacitet na sejmišču in finančnih sredstev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve bodo v skupinsko predstavitev lahko vključena tudi podjetja iz drugih dejavnosti SKD, ki ustrezajo profilu sejma.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu MAISON&OBJET:

  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu MAISON&OBJET, krijejo stroške:

  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu MAISON&OBJET bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu: www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Prijave: Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu MAISON&OBJET. Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu MAISON&OBJET je dostopen na spletni povezavi.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete najkasneje do petka, 26. marca 2021.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj