Skupinska predstavitev na sejmu IMM 2022 (Köln, Nemčija)

Skupinska predstavitev na sejmu IMM 2022 (Köln, Nemčija)

09. 03. 2021

Datum: od 17. do 23. januarja 2022

Kraj: Köln, Nemčija

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja iz lesnopredelovalne industrije k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu IMM, ki bo potekal od 17. do 23. januarja 2022 v Kölnu, Nemčija. Sejem IMM je namenjen predstavitvi izdelkov s področja pohištvene industrije in sorodnih vsebin.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.imm-cologne.com.

To povabilo je primarno namenjeno slovenskim podjetjem, ki proizvajajo proizvode oziroma izvajajo storitve na področju rabe lesa in imajo skladno s Standardno klasifikacijo dejavnosti (SKD) 2008 registrirano dejavnost na področju/oddelku C 16 (Obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva) ali na področju/oddelku C 31 (Proizvodnja pohištva). Finančna sredstva za udeležbo podjetij iz navedenih področij na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IMM zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo. V primeru ustreznih razpoložljivih prostorskih kapacitet na sejmišču in finančnih sredstev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve bodo v skupinsko predstavitev lahko vključena tudi podjetja iz drugih dejavnosti SKD, ki ustrezajo profilu sejma.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu IMM:

  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IMM, krijejo stroške:

  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu IMM bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu: www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Prijave: Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu IMM. Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu IMM je dostopen na spletni povezavi.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete najkasneje do petka, 26. marca 2021.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj