Brezplačna pomladna šola upravljanja sprememb - 5 brezplačnih spletnih seminarjev

Brezplačna pomladna šola upravljanja sprememb - 5 brezplačnih spletnih seminarjev

09. 03. 2021

Datum:

 • 23. marec 2021, od 18.30 do 19.30 ure
 • 25. marec 2021, od 18.30 do 19.30 ure
 • 30. marec 2021, od 18.30 do 19.30 ure
 • 1. april 2021, od 18.30 do 19.30 ure
 • 6. april 2021, od 18.30 do 19.30 ure

Kraj: na spletu

Kaj imajo v zadnjem času skupnega voditelji TV dnevnikov in večina ljudi, ki je delala od doma? Stil oblačenja. Zgoraj poslovno, spodaj trenirka!

Spremembe niso nič novega. Se jih pa marsikatera organizacija nenadoma precej bolj zaveda. V preteklem letu so se morale številne organizacije, z brco koronavirusa, prilagoditi na nov način dela in življenja nasploh. To je bila groba, nenadna in edinstvena situacija, katere res ni bilo moč predvideti.

Kaj pa spremembe v »običajnih« okoliščinah? Ste kdaj želeli prihraniti ali povečati aktivnost z optimizacijo procesov? Ste želeli spremeniti kulturo podjetja? Ste menjali poslovni model? Ste že občutili situacijo, ko je podjetje začelo uporabljati novo super orodje ali tehnologijo, pričakovanih rezultatov, tistih oprijemljivih, pa ni bilo videti? Ste že kdaj uspešno zaključili projekt, pa ste se vseeno počutili slabo? Ste že kdaj računali, kje se skriva dodana vrednost vašega projekta?

Vse se začne (in konča) pri ljudeh. Šele, ko zaposleni začnejo svoje delo opravljati drugače in podprejo nov način dela, pride do realizacije planirane vrednosti spremembe in s tem projekta. Ljudi moramo skozi spremembo voditi in jim pomagati v procesu osebne transformacije. Tako dosežemo najboljše možne rezultate. Pri tem pa so nam tehnike in orodja za upravljanje sprememb (Change Management) lahko v veliko pomoč.

Ne zamudite petih brezplačnih spletnih seminarjev, kjer vam bo Peter Dolenc predstavil, kako pretvoriti spremembe v poslovno vrednost. Peter ima več kot 15 let izkušenj z vodenjem projektov in upravljanjem sprememb, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Več slovenskih podjetjih je vodil skozi različne transformacije, kjer je kot glavno kompetenco vedno gradil zmožnost podjetij za sprejemanje, uvajanje in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je uvajal nove koncepte v lokalni regiji in skrbel za njihovo uveljavitev na slovenskem trgu. Njegovo strast pa predstavlja njegovo podjetje PDiVizija d.o.o. in blagovna znamka Change2Value pod katero uspešno vodi podjetja pri upravljanju sprememb, za kar je tudi certificiran inštruktor (Prosci® Certified Advanced Instructor). Prosci metodologija upravljanja sprememb je svetovno vodilna metodologija te discipline, ki jo uporablja več kot 80% največjih podjetij z lestvice Forbes 500.

Tistim, ki boste na vseh petih, bodo izdali posebno potrdilo!

 1. Upravljanje sprememb - večji izkoristek človeškega potenciala / 23. marec 2021
  Kaj, zakaj in koliko upravljamo spremembe. Pogledali boste dobre prakse in nastavili kompas, da boste varno pluli skozi preostanek poletne šole.
 2. ADKAR - model za osebno spremembo / 25. marec 2021
  Kako spreminjamo organizacijo? Po eno osebo naenkrat! Vodilni svetovni model ADKAR® na dlani
 3. 5 načel upravljanja sprememb / 30. marec 2021
  Pet higienikov upravljanj sprememb. Da ne zaidemo s poti!
  Spreminjamo z razlogom.
  Organizacijska sprememba terja osebno spremembo.
  Uspeh spremembe v organizaciji je določen z uspešno spremembo na nivoju posameznikov.
  Spremembe upravljamo, da bi dosegli njihove koristi in želene rezultate.
 4. Ključne vloge pri upravljanju sprememb / 1. april 2021
  Vi ste najpomembnejši. Prav zares! Vsak ima svojo vlogo in brez nje ni uspešne spremembe. Kako jo odigramo, da upravičimo vlogo favorita?
 5. Analiza vpliva spremembe - osnova za pripravo projektnega načrta / 6. april 2021
  Zelo slabo je, če navade muhe spreminjamo z gorjačo. A zagotovo je še slabše, če navade leva spreminjamo z nalivnim peresom. Kako vemo, s kom imamo opravka?

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj