Brezplačna predavanja na temo medsebojnih odnosov

Brezplačna predavanja na temo medsebojnih odnosov

16. 02. 2021

Datum:

  • 16. februar 2021, ob 18.00 uri
  • 23. februar 2021, ob 18.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije MS Teams

Odnosi so temelj našega obstoja. Izziv vseh odnosov je, kako živeti zadovoljno in srečno skupaj z drugimi. V vseh odnosih včasih prihaja do nesoglasij oziroma do težkih trenutkov, ko ne najdemo nekega skupnega jezika.

V mesecu februarju tako organizirajo brezplačna srečanja, ki se bodo dotikala različnih tematik s področja odnosov.

Karierni izzivi, torek, 16. februar 2021, ob 18. uri.

Živimo v času, ko je trg delovne sile vedno bolj dinamičen. Prav tako se nahajamo v obdobju precepa med »varno« (zaposlitev za nedoločen čas) in »ne varno« (zaposlitev za določen čas, prekarno delo,…) zaposlitvijo in kaj vsaka od teh pomeni.

Zagotovo vemo to, da zaposlitev zelo močno vpliva na življenje posameznika in odnose v katerih živi. Na srečanju bomo tako govorili o izzivih sedanjega časa, ki so povezani z zaposlovanjem. Posebej se bomo osredotočili na posameznika in kaj lahko sami naredimo v teh časih polnih sprememb.

Izdelava genograma, torek, 23. februar 2021, ob 18. uri.

Genogram je orodje s katerim lahko zaznavamo vzorce, ki se dogajajo v družinskem deblu posameznika. Ti vzorci so pomembni saj nam dajejo močan vpogled v okolje v katerem smo se razvijali tudi sami. Na srečanju bomo tako izdelali osnovni genogram in govorili o vzorcih ter medgeneracijskem prenosu le-teh.

Srečanja bodo potekala med 18.00 in 19.30 uro. Srečanja bodo potekala na daljavo, preko aplikacije MS Teams.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj